Starbowl
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 260
Bulamadim ama hocam
Sadece iOS için var sanırım.
Bulamadim ama hocam

Söyleyip rahatlıyoruz ustaBeyler, oyun kisminda yapsaniz şu muhabbeti olur mu? Dakika da bir bildirim geliyor. Whatsapp mesajlasmasina döndü iş

Hocam sırf sana bildirim geliyor diye bunları yapman haksızlık . Konu Dışı zaten .
Ben kendi rahatsizligimdan bahsediyorum. Konu icin problem degilse zaten problem yoktur o vakit. Haksizlik yok ortada. Hakkini mi gasp ediyorum. Yazmissin zaten yazacagini.Hocam sırf sana bildirim geliyor diye bunları yapman haksızlık . Konu Dışı zaten .
Kız arkadaşın yok değil mi?Ya bir yere gitmek için yürümek mi lazım bizim çatıya helikopter koydursak kim hayır derdi ki? Tabi ki parasını duyan adam ama çatıya çıkmak için de yürümek gerekiyor patliycam arkadaş sıkıntıdan elimin altında 3 bilgisayar 2 tablet sıkıntıdan ölüyorum yaz tatili de bitmek üzere uzun süreli bi planim da yok yatıp uyuyamiyorum da denize gitsem 1 saat kim yanan arabanın içine binmek ister üstelik eski deniz havası yok şu nfs no limits ile GTA olmasa halim harap top alıp oynuyorum 2 gün sonra patlıyor gerçek top da bizim sokağa ağır gelir en iyisi film izlemek o da bi yere kadar zaten hayatımız film olmuş şu dsmart taki film başlıyor dış sesinden sonra gelen adamın sesi başımın etini yemeye başladı GTA 5 oynayayim diyorum kim uğraşacak bi daha en sonunda pc topluyorum o da bi yere kadar sıkıntıdan patliyorum en iyisi milli sporumuz inşaat izleme sporu neyse bu kadar okuma yeter ben yazarken sıkıldım siz okurken patlarsiniz Allah kazadan beladan korusun(geçen gün bisikletten düştüm 2 kol 1 ayak kullanılamaz halde o yüzden bunu dedim) hayırlı ömür nasip etsin görüşmek üzere
Bf1 betasına katılan arkadaşlarımızdan biri video çekse ne güzel olur
Webtekno hakkı abinin bugünkü haber alıntısı ile ilgili facebook üzerinden açıklama yapmış ortam kızışacak gibi...

Webtekno hakkı abinin bugünkü haber alıntısı ile ilgili facebook üzerinden açıklama yapmış ortam kızışacak gibi...

Bizim forum vs onların forum kavga çıkıyormuşHiçbişi olmaz kaç yaşında aklı başında insanlar
 Ahhha
 Ahhha 

Önde Hakkı Abi . 2. Safda ModlarKarşı tarafta yazmış birşeyler umarız kavga büyümez ne diyelim
 Sen almışsın pitbull geliyorsun . Bizim ellerde sopalar
 Sen almışsın pitbull geliyorsun . Bizim ellerde sopalar  Heyt be
 Heyt be 
Onda Döner Bıçağı var bi kere taam mı .s
 Of çok hayal kurdum
 Of çok hayal kurdum  Kimisinin elinde 3310dan sopalar . "Vur de vuralım, öl de ölelim Hakkı Abi ! " sesleri
 Kimisinin elinde 3310dan sopalar . "Vur de vuralım, öl de ölelim Hakkı Abi ! " sesleri 

HahaSizin uykunuz gelmis anlasilan
 Yat de yatalım reyiz
 Yat de yatalım reyiz 

tekno seyir kmpürüyor biz işin eğlencesindeyiz buda bizim farkımız
 tekno seyir kmpürüyor biz işin eğlencesindeyiz buda bizim farkımız

Tekno seyir ne alaka onlar nerden katıldı ?tekno seyir kmpürüyor biz işin eğlencesindeyiz buda bizim farkımız