McSwindler
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 97
Galiba öyle.Bu muymuş?
Galiba öyle.Bu muymuş?
Bu muymuş?
Haa,ben bu konunun ilk mesajını sanmıştım.Site 2005'de kurulmus, bu konu ise 2007'de acilmis. Bundan önce binlerce mesaj yazilmistir diye düsünüyorum.
Haa,ben bu konunun ilk mesajını sanmıştım.
Bedavaya nasıl hesap bulunabiliyorBedavaya dehşet bir origin hesabı buldum . İçinde BF4, MİRRORS EDGE,BATTLEFRONT VAR . Aman Allah'ım ! Kota dolunca oyunları indireceğim
Ekli dosyayı görüntüle 9626
Bir suru site var kardeşim . Kotayı aşınca indireceğim ve hunharca oynayacağımBedavaya nasıl hesap bulunabiliyor![]()
Forum kuralları olabilir ilk konu.Site kuruldugunda yazilan ilk mesaji soruyordur muhtemelen![]()
dostum dikkatli olsonunda ADANAdayım. yemin ederim 6 saatlik yolculuk değmiyor tatile.
Forum kuralları olabilir ilk konu.![]()
Mobil hat üzerinden buluyor. Konum ayarlarına girip "sadece GPS" seçili mi? diye bak.![]()
Sayko google nerden buluyorsun yerimi? (Konum kapalı)
Açık kalsın yani?Mobil hat üzerinden buluyor. Konum ayarlarına girip "sadece GPS" seçili mi? diye bak.
Bak normalde benim de GPS anteni kapalı ama konumuma erişimi hat üzerinden açık. Bu özellik, anten kapalı olduğu için pil tasarrufu sağlıyor.
![]()
![]()
Farketmez o senin tercihin. ben bu şekilde açık bırakıyorum. Yani gps kapalıyken nasıl konumu görebilir dedin ya, onu dedim.Açık kalsın yani?
Mobil veriye zararı var mı? Bir de o hız sayacını nasıl yaptınFarketmez o senin tercihin. ben bu şekilde açık bırakıyorum. Yani gps kapalıyken nasıl konumu görebilir dedin ya, onu dedim.
mason tapınağı olabilir mi kidostum dikkatli ol
![]()
Espri yapmıştım ama neysemason tapınağı olabilir mi ki
Keşke ben de şey etseydim.Battlefield 1 Açık Beta kodum yollanmis. Bakalım nasıl olmuş?
[emoji5]Espri yapmıştım ama neyseBilmiyorum olabilir (Adana'yı kastetmiştim)
Kod parayla mı alınıyor ?Battlefield 1 Açık Beta kodum yollanmis. Bakalım nasıl olmuş?
Mail atmışlardı katılıma başvuru için. Girdim kayıt yaptım. Bugün gelmiş. Ücretsiz yaniKod parayla mı alınıyor ?