Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bende sabahın 6'sinda kapana yakalanan farenin sesine uyandım :D Geçen sabah takir tukur edince kurdum kapanı. misafir bu sefer erken geldi :D

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Tapatalk niye iki bildirim yolluyor ayni konuda. Iki normal mesaj bagimsiz birbirinden. Birisi alinti yaptiginda ayri mesaj oluyordu, bir de senden bahsettiklerinde. Şimdi iki kişi farklı konulardan yaziyor. Ikisi içinde bildirim geliyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tapatalk niye iki bildirim yolluyor ayni konuda. Iki normal mesaj bagimsiz birbirinden. Birisi alinti yaptiginda ayri mesaj oluyordu, bir de senden bahsettiklerinde. Şimdi iki kişi farklı konulardan yaziyor. Ikisi içinde bildirim geliyor.
Güncelledikçe kafayı yiyor. eski sürümleri kurasım geliyor bazen.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Mobil internet paketiniz bitip hızınız düştü, tatildesiniz, sıkıntıdan patlıyorsunuz, naparsınız??

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Türk Telekom kullanıcıları, reklam tuzaklarıyla yapılan ve 14TL ücret kesen abonelikleri müşteri hizmetlerini arayarak kapattırabilirsiniz. İçerik servisleri diye geçer, mobil ödeme ile alakalı değildir. Bunu kapatamıyoruz diyen müşteri temsilcilerine inanmayın. Hatta ismini alıp, yanlış bilgi verdiği için şikayet edeceğinizi söyleyin.Türk Telekom Genel Müdürlüğünden bu bilgiyi almış olup, bu servislere ödemeyi az önce kapattırmış bulunmaktayım. Kapatma işlemi 72 saat içinde gerçekleşmektedir. Diğer operatörler hakkında bir bilgim bulunmamaktadır.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Türk Telekom kullanıcıları, reklam tuzaklarıyla yapılan ve 14TL ücret kesen abonelikleri müşteri hizmetlerini arayarak kapattırabilirsiniz. İçerik servisleri diye geçer, mobil ödeme ile alakalı değildir. Bunu kapatamıyoruz diyen müşteri temsilcilerine inanmayın. Hatta ismini alıp, yanlış bilgi verdiği için şikayet edeceğinizi söyleyin.Türk Telekom Genel Müdürlüğünden bu bilgiyi almış olup, bu servislere ödemeyi az önce kapattırmış bulunmaktayım. Kapatma işlemi 72 saat içinde gerçekleşmektedir. Diğer operatörler hakkında bir bilgim bulunmamaktadır.

Valla benim fatura 22-23 lira falan 7 tl internet 7 tl konuşma 7 tl mesajlaşma kalanı da vergi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Valla benim fatura 22-23 lira falan 7 tl internet 7 tl konuşma 7 tl mesajlaşma kalanı da vergi.
Şu tuzaklardan bahsediyorum

0e539a1676624c893eb55745a066ce8d.jpg

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Beni person Of Interest dizisine alıştıran arkadaş aranıyor :)

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bende Vodafone'a tekrar bi başvurayım. Belki TT'da var falan diye ısrar edersem belki bi sonuç alırım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...