Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Adam yıllarca beklemiş emek vermis doğal olarak bu yorumlari da gereksiz bulmuş. Demagoji demek yerine empati kurun. Herkes herşeye rahatça ulaşamıyor. (10 yıllık sistem kullanan biri yazdı)

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
69ec19fb364706428b9b1dd3dfe25c8f.jpg

Bi hayırlı olsun alırım.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Adam yıllarca beklemiş emek vermis doğal olarak bu yorumlari da gereksiz bulmuş. Demagoji demek yerine empati kurun. Herkes herşeye rahatça ulaşamıyor. (10 yıllık sistem kullanan biri yazdı)
8 yıllık sistem ardından ulaştım.Yorum yapan arkadaşa kızgınlığım yok,sadece kullandığı kelimeler insanın canını sıkıyor.Dediğiniz şey gerçekten doğru ; Herkes herşeye rahatça ulaşamıyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hayırlı olsun @MrSmoke

Ben de 5 yıllık laptop kullanıyorum. Mesele bu değil.
Benzetme yapacak olursak, benim kalkıp (atıyorum) Lenovo A7000(600TL) alıp gelip burada mükemmel bir telefon aldım, dememle aynı şey. Bütçeme göre daha iyisini alamam belki, olabilir ama bu onun mükemmel olduğunu göstermez. @Tys23 de buna vurgu yaptı. Kendisi de kullanıyormuş, sistemden memnun değilmiş demekki.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Hayırlı olsun @MrSmoke

Ben de 5 yıllık laptop kullanıyorum. Mesele bu değil.
Benzetme yapacak olursak, benim kalkıp (atıyorum) Lenovo A7000(600TL) alıp gelip burada mükemmel bir telefon aldım, dememle aynı şey. Bütçeme göre daha iyisini alamam belki, olabilir ama bu onun mükemmel olduğunu göstermez. @Tys23 de buna vurgu yaptı. Kendisi de kullanıyormuş, sistemden memnun değilmiş demekki.
Hocam hani ben de şunu gördüm, uygun bir fiyata ibaresi var. Böyle bir bakın sonuç sizin açınızdan ne olacak merak ediyorum :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam hani ben de şunu gördüm, uygun bir fiyata ibaresi var. Böyle bir bakın sonuç sizin açınızdan ne olacak merak ediyorum :)
Aslında sorun o değil. sorun, arkadaşın @Tys23 'e verdiği tepkide.

Arkadaşın mesajında da hata var, fiyatına göre oldukça iyi bir laptop aldım deseydi sorun olmazdı ama şu haliyle, piyasadaki mükemmel laptoplardan birini kelepir fiyata yakalamış gibi bir anlam çıkıyor.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Aslında sorun o değil. sorun, arkadaşın @Tys23 'e verdiği tepkide.

Arkadaşın mesajında da hata var, fiyatına göre oldukça iyi bir laptop aldım deseydi sorun olmazdı ama şu haliyle, piyasadaki mükemmel laptoplardan birini kelepir fiyata yakalamış gibi bir anlam çıkıyor.
Bahsetmek istediğim bahsettigim konu bu abi dediğin gibi. Sert tepki var onu da farkettim :) Sert tepki olmasa uzamaz. Şöyle de bişe var arkadaşın yerine kendimi koyuyorum böyle çok mutlu olmuşum yeni bir bilgisayar almışım ve böyle söyleniyor biraz sert çıkmak olası tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...