Bloother
Rektör
Aciliyeti yoksa Aliexpress'ten al. Çok daha uygun bulursun.50 TL bu kılıf için normal aslında, şimdi dükkanı kapatmışlar yarın arayacağım sipariş de veremedim.
Aciliyeti yoksa Aliexpress'ten al. Çok daha uygun bulursun.50 TL bu kılıf için normal aslında, şimdi dükkanı kapatmışlar yarın arayacağım sipariş de veremedim.
Kaç ayda geliyor?Aciliyeti yoksa Aliexpress'ten al. Çok daha uygun bulursun.
1-3 hafta arası gelir sanırım.Kaç ayda geliyor?
İnternette acayip yavaşlık var niyeyse. Geçen hafta 100 Gb harcamış halimle bile 720p video izliyorum şimdi 144p ancaÜç gündür VPN'le bile 480p video izleyemiyorim Youtube'den. Sinir oluyorum.
Genel bir sorun var sanırım. Veya bizde bir sıkıntı var.İnternette acayip yavaşlık var niyeyse. Geçen hafta 100 Gb harcamış halimle bile 720p video izliyorum şimdi 144p anca
Güvenli.spigen.com.tr güvenli mi? Bi spigen kılıf bulamadım.
Hepsi kavga ediyor.Kanal D'de gene gıldır gıcık bi yarışma başlamış. Adam 100k için anasını babasını sattı ya la.
Yine konu kapanmış o zaman sadece teknoloji forumu olarak devam edin.Üstelik kimsede birbirine hakaret vs. etmemişti.Tabii siyaset yapmak yasak değil mi hiç bir şey söylemeyeceğiz.Çok ciddiyim madem öyle teknoloji forumu olarak devam edin.
benim bahsettiğim 30 Ağustos Töreninin iptal edilmesiGerçekten niye kapatıldı ki o anket konusu?
HaklısınızForumda ikili tartışma yasak.
Eğer android mi ios mu ? diye konu acilsa ve ikili tartışmaya girilse o konu da kapatılır.
Zaten konu haberden çok başka bir amaç taşıyordu.
Diğer anket konusu da kapatıldı.benim bahsettiğim 30 Ağustos Töreninin iptal edilmesi
Ne alınmaz SHSH kaydıymış.
Hiç gerek duymadım var ya.
Alınıyor da klasörde oluşmuyor. Tinyumbrella nın güncellenmesi lazım. Çünkü iOS 10 final çıktığında deneyip tekrar 9.3.3 e dönücem. İmzalar kapanırsa diye riske atmak istemiyorum.
SHSH ile sürüm düşürme engellendi diye hatırlıyorum. Yine 3194 hatası alır durursun. İmzalar kapanmadan ipsw ile düşürsen daha mantıklı.
Ankara'da 35-40 arasıydı Sincan'da Arabanın emniyet kemerini takamadım o kadar sıcaktı yani.esentepe'de yaşamak çok güzel lan! hep esiyor![]()