Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Kızlar giyiminize dikkat edin. Rica ediyorum.
Jailbreak ingilizce sürüm kuralım dedik. Apple ID kilitlendi. Nolur nolmaz diye 2.bir ID açmıştım onu kullanmışım neyse ki.
Çince daha mı stabil?
zengin galibaAdam damattan para koparabilmek için arabanın anahtarını çaldı ama araba anahtarsızda gidiyormuşkafamda deli sorular
![]()
Anahtar olmadan o is zor. Arkadasi aracin icine binerse olur ama. Anahtarsiz uyari verio araczengin galibabazılarında düğmeye basıyosun açılıyor.
Mercedes 'in lüks bi arabasıydı modelini bilmiyorum ama gidiyordu yaniAnahtar olmadan o is zor. Arkadasi aracin icine binerse olur ama. Anahtarsiz uyari verio arac
Adam damattan para koparabilmek için arabanın anahtarını çaldı ama araba anahtarsızda gidiyormuşkafamda deli sorular
![]()
immobilizer nedir bir araştır derim. Artık çoğu arabada bu sisitem var.zengin galibabazılarında düğmeye basıyosun açılıyor.
zengin galibabazılarında düğmeye basıyosun açılıyor.
ObaaaCapsim kapağa çıkmış ve face'de paylaşılmış
Hayattaki tek başarım.
![]()
Bence o pc mefta değil sen pes ettin. O bilgisayarda saatlerce oyun oynarsin. Soğutma borularını düzgün şekilde tekrar takmayı dene. Ayrıca fanı da bi kontrol et hava üfürüyor mu diye.Benim mefta bir bilgisayar vardı hatırlayan vardır. Oyun açınca kapanıyor ama düz kullanımda ne kadar süre dayanır?
Bence o pc mefta değil sen pes ettin. O bilgisayarda saatlerce oyun oynarsin. Soğutma borularını düzgün şekilde tekrar takmayı dene. Ayrıca fanı da bi kontrol et hava üfürüyor mu diye.
Temassizlik yapan yer var ki sogutamiyor. Soğutma bloğunun işlemciye ve grafik cipine gelen kısmını cizdin mi ? Veya elini surupte silmeden mi taktin?Fan çıkışından hava geliyordu, soğutma borularını tam oturttuğuma eminim ama.
Bizim arkadaşta da öyle bi sorun vardı 15 liralık usb fanlardan aldı bilgisayarın altında doğru tutuyo kapanmıyo pcFan çıkışından hava geliyordu, soğutma borularını tam oturttuğuma eminim ama.