Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Hâlâ kaldı mı onlardan ya.Bi kızla konuşuyordum, profil sahte çıktı. Tühh Allah sizi kahretsin.
Hâlâ kaldı mı onlardan ya.Bi kızla konuşuyordum, profil sahte çıktı. Tühh Allah sizi kahretsin.
Var var. Nesilleri tükenmemis daha.Hâlâ kaldı mı onlardan ya.
Doblo..
![]()
Yeni nick hayırlı olsun. Güzel olmuş.Zamanında bizim bi 2012 Fiorino vardı, gelen yük taşıttırıyor giden yük taşıttırıyorduSattık kurtulduk aile arabası aldık.
Bi kızla konuşuyordum, profil sahte çıktı. Tühh Allah sizi kahretsin.
Yeni nick hayırlı olsun. Güzel olmuş.
Dikkat et sonra hangover'deki stu'nun durumuna düşmeyesin![]()
Arama kısmında problem yaşıyor musun?kat.al
Evet orası biraz sorunlu. Tek seferde yapmak gerekiyor aramayı yoksa cortluyor.Arama kısmında problem yaşıyor musun?
Evet orası biraz sorunlu. Tek seferde yapmak gerekiyor aramayı yoksa cortluyor.Arama kısmında problem yaşıyor musun?
En iyisiZamanında bizim bi 2012 Fiorino vardı, gelen yük taşıttırıyor giden yük taşıttırıyorduSattık kurtulduk aile arabası aldık.
Bu olayın metro turizm ile bağdaştırılmasını doğru bulmuyorum.Yine metro yine rezillik. (Ayrıntılar google amcada)
Arkadaş sabahtan beri İnternet yok. Başlarım senin gibi superonline ye şimdi. Son zamanlarda her ay bir arıza çıkmaya başladı.
Burada aşırı kazı yapılıyor. Muhtemelen birisi fiber kabloyu kopartı. Her ay oluyor bu, bölgede fiber sıkıntısı var hep aynı lafı diyorlar.Sonradan bozuyorlar olayı. Ttnet'de aynısını yaptı. Bağlantıda sıkıntı yok ama fatura kabarık geliyor.
Burada aşırı kazı yapılıyor. Muhtemelen birisi fiber kabloyu kopartı. Her ay oluyor bu, bölgede fiber sıkıntısı var hep aynı lafı diyorlar.