- Reaksiyon puanı
- 260
Ayrı yolun yolcusuyuz ama olmaz kiİyi olmuş. Keseceğine git tanış.![]()

Ayrı yolun yolcusuyuz ama olmaz kiİyi olmuş. Keseceğine git tanış.![]()
Yollar elbet kesişir.Ayrı yolun yolcusuyuz ama olmaz ki![]()
Ne iş yapıyorsun?Foruma fazla giremiyorum ve çok üzülüyorum...Yoğunluk geçsin işe iyice adapte olayım tekrar mesajlara devam inşallah...Bu aralar günde bir mesaj atıyom oda buraya...
iOS beklemesi güzel.Çıldırdın mı tablet...
Bayram tatili öncesi bıraktım eve geldiğimde batarya aynen böyle.
![]()
Sdn baskılı bardak nasıl olur?Forumdaki 5. yılımı tam olarak bugün doldurmuş bulunmaktayım . Yok mu hediye
Olabilir.Sdn baskılı bardak nasıl olur?
Superonline?14 GB dosyanın 30 dakikada indiğini görünce ben (Temsili)
Temassizlik?Kasadan arada güç kesiliyor, yeniden başlamaya çalışırken yarı yolda yine gücü kesiliyor, sonsuz döngü içinde devam ediyor marşı basmayan araba gibi.![]()
Kasayı yan yatırınca düzeliyor, kaldırınca çalışmaya devam ediyor, nasıl iş bu anlamadım.![]()
Her kablosuna baktım ama bişey bulamadım. Kasayı yan yatırınca çalışmasını komik bir durum diye yazdım DH'de öyle bi laf vardır ya kasayı yan yatır diyeTemassizlik?
Bi de şu süreli hediye ceklerine tavim he. Bir an önce harcama yaptiracak yine.Hepsiburada ne gıcık bir firmaymış. 12 gün tedarikçi bekleniyor de, sikayetvar.com'a bi şikayet yazalım paket işlem sırasına al. Hey yavrum hey.
Bana müşteri hizmetlerinden gelen mesaj
Cevap: Değerli Müşterimiz,
Şikayetvar.com üzerinden iletmiş olduğunuz talebiniz üzerine size ulaşmaktayız.
Öncelikle xxx nolu siparişinizde yer alan Garcia LC 3901 CBK Cutaway Siyah Klasik Gitar (Aksesuar Hediyeli) ürünün kargolama sürecinde yaşanan gecikme için sizden özür dileriz.
Sizi beklettiğimiz için üyelik sayfanıza 7 gün kullanım süreli 1 adet 15 TL lik hediye çeki tanımlaması yapılmıştır. Çek kodunuz XXXX dir.
Ürününüzün acil çıkışının yapılması için depo birimine bilgilendirme yapılmıştır. İşlem süreciniz tarafımızdan takip edilmekte olup, kargo çıkışı yapıldığında tarafınıza tekrar bilgilendirme yapacağız.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.
15 liralık ne isteyebilirim acep.Bi de şu süreli hediye ceklerine tavim he. Bir an önce harcama yaptiracak yine.