- Reaksiyon puanı
- 3,278

Burada varmı ki bu değerlere ulaşa bilen sağlayıcılar ?hız değerleri için lokasyon Fransa VDS sunucuSuperonline?
İptal edebilirsin. İptal hakkını unutma.Hepsiburada ne gıcık bir firmaymış. 12 gün tedarikçi bekleniyor de, sikayetvar.com'a bi şikayet yazalım paket işlem sırasına al. Hey yavrum hey.
Bana müşteri hizmetlerinden gelen mesaj
Cevap: Değerli Müşterimiz,
Şikayetvar.com üzerinden iletmiş olduğunuz talebiniz üzerine size ulaşmaktayız.
Öncelikle xxx nolu siparişinizde yer alan Garcia LC 3901 CBK Cutaway Siyah Klasik Gitar (Aksesuar Hediyeli) ürünün kargolama sürecinde yaşanan gecikme için sizden özür dileriz.
Sizi beklettiğimiz için üyelik sayfanıza 7 gün kullanım süreli 1 adet 15 TL lik hediye çeki tanımlaması yapılmıştır. Çek kodunuz XXXX dir.
Ürününüzün acil çıkışının yapılması için depo birimine bilgilendirme yapılmıştır. İşlem süreciniz tarafımızdan takip edilmekte olup, kargo çıkışı yapıldığında tarafınıza tekrar bilgilendirme yapacağız.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.
Şu an paketlemesi yapılıyor bi bakalım sağlam gelir inşallah.İptal edebilirsin. İptal hakkını unutma.
Kargo gelince görevlinin yanında aç kırık filan çıkarsa direk tutanak tuttur. Kargo sana teslim edilene kadar başına gelen her türlü zarar veya işlemden hepsiburada sorumlu.Şu an paketlemesi yapılıyor bi bakalım sağlam gelir inşallah.
Ve bu sıcaktan korunmak için herkes mont giymiş
İbretlik tespitVe bu sıcaktan korunmak için herkes mont giymiş![]()
Hala ati hd4650 kullanıyorum milat falan tartışmayalım istersen.Bugünde anladık ki 410m miladını doldurmuş![]()
Görevlinin yanında açıyorum tamamdırKargo gelince görevlinin yanında aç kırık filan çıkarsa direk tutanak tuttur. Kargo sana teslim edilene kadar başına gelen her türlü zarar veya işlemden hepsiburada sorumlu.
O 410m den daha güçlü görünüyor yanlızHala ati hd4650 kullanıyorum milat falan tartışmayalım istersen.
Özellikle 42 derece diye belirtmeleri bu yüzden olsa gerek.Ve bu sıcaktan korunmak için herkes mont giymiş![]()
Hala ati hd4650 kullanıyorum milat falan tartışmayalım istersen.
Balkondayız kıpırtı yokŞöyle birşey al. Gayet iyi.
![]()
Başka dikkat eden olmazdı belkide sen yazmasan [emoji16]Ve bu sıcaktan korunmak için herkes mont giymiş![]()
Kaç lira o? Hepsiburada şikayetimden dolayı 15 lira hediye çeki verdi.Şöyle birşey al. Gayet iyi.
![]()
17 TL ye aldım hepsiburadadanKaç lira o? Hepsiburada şikayetimden dolayı 15 lira hediye çeki verdi.
Gitarı sipariş ettiğimizde fiyattan dolayı 15 lira vermişlerdi ama süreli miydi hatırlamıyorum. Şikayetten gelen 15 lira süreli.Senin hediye ceki belli bi harcamadan sonra mi kullaniliyor yoksa direk kullananiliyor musun?
Alışveriş alt limiti yoksa al birtane oldukça işe yarıyor.Gitarı sipariş ettiğimizde fiyattan dolayı 15 lira vermişlerdi ama süreli miydi hatırlamıyorum. Şikayetten gelen 15 lira süreli.