- Reaksiyon puanı
- 3,278
Ps4 remote play olayını soran bir arkadaş vardı, aksilik olmazsa yarın akşam, anlattığım olayı yapacağım.
Jailbreak desteklemiyor diye biliyorumPokemon go da jailbreak ile haritada hile yapılabiliyormuş[emoji53]
Bildiğim kadarıyla jailbreak yok diye gösteren tweak de var.Jailbreak desteklemiyor diye biliyorum![]()
Hee gördüm, direk flag bastım kaldırılır inşallah.Youtube de kız da soymuşlar. Bir sonrakinde de +18 yaparsınız. Ne hale geldik ya!! Rezilsiniz.
Youtube hesabina bir sey yapilamiyor mu?Hee gördüm, direk flag bastım kaldırılır inşallah.
Onu bilmiyorumYoutube hesabina bir sey yapilamiyor mu?
Abi kim bu?
![]()
![]()
Bahsettiğin video hapishane görüntüsü ise orada soyma yok. Başka görüntüden bahsediyorsan bilemem.Youtube de kız da soymuşlar. Bir sonrakinde de +18 yaparsınız. Ne hale geldik ya!! Rezilsiniz.
Başkan hayırdırElle Fanning.
Genel kültür bunlar [emoji16]Başkan hayırdır![]()
Ara yok muydu?36 saat nöbet tuttum beynim yanıyor.
8de geldim, gece 2 de iş bitti arada ki 1 saat boşluğu saymaz ve sigara için 5 10 dk hariç yoktu.Ara yok muydu?
Böyle düzgün calisamaz ki insan. Performans kaybi olur. Tam olarak goreviniz nedir?8de geldim, gece 2 de iş bitti arada ki 1 saat boşluğu saymaz ve sigara için 5 10 dk hariç yoktu.
gece 3 den 5'de laklak ettik lab'daki arkadaşla8 de yine devam.
Bu çok hızlı oldu. Beklemiyordum.![]()
Kizi daha önce ne gördüm ne de duydum. Gugilda görsel olarak aratinca ilkokul ögretmeninin adini bile bulursun![]()
Gorseldeki kisinin kim olduğunu nasıl bulacaz gugilda aratipKizi daha önce ne gördüm ne de duydum. Gugilda görsel olarak aratinca ilkokul ögretmeninin adini bile bulursun![]()
Görseler sağ tık yapıp Google de ara butonuna basınca arama yapıyor.Gorseldeki kisinin kim olduğunu nasıl bulacaz gugilda aratip![]()
Daha önce hic ihtiyacım olmamıştı birşey daha öğrenmiş olduk teşekkürler.Görseler sağ tık yapıp Google de ara butonuna basınca arama yapıyor.
Son atılan videoya bakBahsettiğin video hapishane görüntüsü ise orada soyma yok. Başka görüntüden bahsediyorsan bilemem.
İyi olmuş. Keseceğine git tanış.Terminalde otobüs beklerken tam da güzel bir kız geldi tam kesebileceğim bir yere oturdu. İyi dedim otobüs gelene kadar kızı keserim, öküzün teki geldi önüme oturdu. Evet hayattaki şansım arkadaşlar temsili falan değil.