MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
Atatürk Havalimanında trafik normale dönmüş.
Daha yeni mi öğreniyorsun? Ayrıca reklam da yok.![]()
Üst edit: VPN kullandığım için karşıma çıkmış da olabilir
Youtube RED diye birşey çıkmış. Bizim için kullanılabilecek tek özelliği arka planda oynatma ama 13$ oha!
Edit: Şu an Türkiye'de kullanılamıyor sanırım fiyat düzenlemesi gelecek.
Bana vpn kullanmadan çıkmıştı sanırım.![]()
Üst edit: VPN kullandığım için karşıma çıkmış da olabilir
Youtube RED diye birşey çıkmış. Bizim için kullanılabilecek tek özelliği arka planda oynatma ama 13$ oha!
Edit: Şu an Türkiye'de kullanılamıyor sanırım fiyat düzenlemesi gelecek.
Daha ilk defa çıktı karşımaDaha yeni mi öğreniyorsun? Ayrıca reklam da yok.
Ben giriyorum. Program acik degil.Vpn açık face ye hala girilmiyor
Ben Türkcell den denedim İnterneti pc ye paylaştım Telefondan giriyor Pc den GirmiyorBen giriyorum. Program acik degil.
Ben normal ev interneti kullaniyorum. Mobil degil. Mobil nette haklisinizdir. Olabilir.Ben Türkcell den denedim İnterneti pc ye paylaştım Telefondan giriyor Pc den Girmiyor
Ev internetinde Youtube çalışmıyor Facebook çalışıyorBen normal ev interneti kullaniyorum. Mobil degil. Mobil nette haklisinizdir. Olabilir.
Sizin netlerde problem var anladigim kadariyla.Ev internetinde Youtube çalışmıyor Facebook çalışıyor
Türkcell den kaynaklıdır inşallah İnstagram da dahi Fotoğraflar geç yükleniyorSizin netlerde problem var anladigim kadariyla.
Hostu değiştirdim girmeye başladıSizin netlerde problem var anladigim kadariyla.
Türkcell hostların dan biri ile girdi bende Psiphon Pro Lite Handler ile host u yazdım girdiVpn ile girmiyor.