Matthew Bellamy
Profesör
Ulan yaa yaz gelince böyle eskilere bakıyorum mutlu oluyorum (birazda hüzün var tabii)
hey daktır, liv dem kits alon.
hey daktır, liv dem kits alon.
hayırlı olsunNick değiştiren tayfasına bende girdim, girdim ama bir sor bakayım neden girdim
sen değiştirirsen forumu bırakırımBeğenmedim yeni kullanıcı adlarınızı. [emoji14]
EksiSekizBakiye yapsaydın keşke. [emoji14]Kör Cerrah değiştirince gaza geldim, Sağol![]()
Öyle bir niyetim yok.sen değiştirirsen forumu bırakırım![]()
Bence mantıksız bir kıyaslama. Yüzüne, fiziğine aşık olabilirsin. Buna bağlı olarak evlenebilirsin. Ha "Bu kadın güzelmiş evlenmeliyim.Kimse kapmamalı." diyeni de görmedim."Bir kadınla güzelliği için evlenmek doğruysa, bir adamla da parası için evlenmek doğrudur." Ne diyorsunuz ? Açıkçası benim suratıma tokat gibi çarptı.
Ne oldum? değil, ne olacağım? demeli insan.. Güzellik geçer, para gider.. Önce kalıcı özelliklere bakmak gerek.."Bir kadınla güzelliği için evlenmek doğruysa, bir adamla da parası için evlenmek doğrudur." Ne diyorsunuz ? Açıkçası benim suratıma tokat gibi çarptı.
o tipsiz fanlar manyak kullanışlı tek sorunu çok sesli olması o yüzden müzik açık uyuyorum o 7/24 döne dursun gt-s5360 da mp3 çalıyor 7/24...Bir kaç ay önce yapmış olduğum bir alışverişte kargo parası ödememek için sepete öylesine eklediğim metal aksamlı usb vantilatör, yaprak kımıldamayan şu günlerde hayatı kolaylaştırıyor. Bu kadar kullanışlı olacağını hiç düşünmemiştim.
o tipsiz fanlar manyak kullanışlı tek sorunu çok sesli olması o yüzden müzik açık uyuyorum o 7/24 döne dursun gt-s5360 da mp3 çalıyor 7/24...
benimki çok edepsiz ona adaptör ayarlamıştım lolipop iyimiş uygulama sonlandırması:Aynen biraz ses yapıyor ama 1-2 dk sonra alışıyor insan. Orta mesafeden rahatsız etmeden müthiş ferahlık veriyor.
Abi delirdim resmen. Hala başlamadı.öyle herşeyi kurma windows'a...
o yüzden Linux Mint 17,3 forever.Abi delirdim resmen. Hala başlamadı.
Çalıntı arabaları parçalayıp bu tarz peri olmuş arabalar üzerinde toplayıp satmaya çalışıyorlardaha önce yaptıkları gibi.Son zamanlarda bu sahibindende bi numaralar dönüyo galiba...Normalde 60-70 bin liralık araçlara 30-40 bin lira fiyat koyup e-postanızı yollayın telefonda müsait değilim en kısa zamanda dönüş yapacam diyolar...Bu tarz 4-5 tane ilan gördüm ilginç...