Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Hakkı Alkan Fransa yollarında
Sordum kendisine maça da gidecekmiş ama milli takımın maçına değilmiş.

Bende tapatalk youtube sıkıntılı. Final sürümüne kadar güncelleme gelmez uygulamalara.iOS 10 betada 106 uygulama içerisinden çalışmayan tek uygulama SDN mobil. Haberler gözüküyor ama içerik yüklenmiyor. [emoji20]
Beta 3 gibi falan gelmeye başlar. Geliştiricilerin keyfine kalmış bir olay[emoji16]Bende tapatalk youtube sıkıntılı. Final sürümüne kadar güncelleme gelmez uygulamalara.
İftardan sonra alabilirimSelamlar, herkese benden çay !
Sekmeleri sansürlemiş yav. [emoji14]
kaçak net derken ?
ey microsoft ürünü kullanıcısıEeeeeyyy Microsoft!
Güncellemeleri AL!! diye neden gözümüze sokuyorsun?
neden kısmı boş pm de açılmıyor nedeni ceza bitince görebiliyorsun çok saçma çıkışta yapılmıyor ...Forumdan bir süre uzaklaştırılan kişilerin üzerinde ceza aldığına dair bir ibare olsa keşke. Sonra moderatörleri zan altında bırakıyoruz.
Tahmin ediyorum ki canın sıkılıyor!neden kısmı boş pm de açılmıyor nedeni ceza bitince görebiliyorsun çok saçma çıkışta yapılmıyor ...
yazı tiplerini deniyorum altı ve üzeri çiziliyi buldumTahmin ediyorum ki canın sıkılıyor!
Bunları bir tane world açıp denesenyazı tiplerini deniyorum altı ve üzeri çiziliyi buldumüzeri altı muhtemelen de üstülü çizili [d] üst[/d] olabilir bb kodlarını biraz kurcalıyorum sadece...
bilgilendirmek için ve world yok Linux Mint var Libre Office de olmuyor...Bunları bir tane world açıp denesen![]()
john molkowich olmak filmini izledin mi? ncis'i izledin mi?dinazzo gitti sezon finalinde ziva öldü tony'nin zivadan kızı varmış...Şu gıldır gıcık yaz dizileri dönemi başlıypr yine. Aptal kız tiplemeleri mi dersin, ege dizileri mi dersin, aşk klişeleri mi dersin. Televizyonu kaldırıp fırlatasım geliyor. Hafta sonundan itibaren film arşivi yapmaya başlamalı.