Burk.Clik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 40
Geceleri tawn of salem oynamak isteyen varsa ismim BurkClik ekleyebilirler. Kasabayı dolduracak kadar kişi çıkartabilsek çok daha güzel olur aslında.
2 aydır filan oynamıyorum. Çok fazla da bilmiyorum. Ama çok hoşuma giden bir oyun. Bu arada daha rank bile giremiyorum.Geceleri tawn of salem oynamak isteyen varsa ismim BurkClik ekleyebilirler. Kasabayı dolduracak kadar kişi çıkartabilsek çok daha güzel olur aslında.
Genemi tren yolu
Bu kez merdiven. [emoji14]Genemi tren yolu![]()
Abi sen bu ss'leri nasıl alıyon
Ekrana knock knock yapıyorum, sonra kaydırma tuşuna basıyorum, başlıyor yukarıdan aşağı kaydırmaya. Emui arayüzünün bir özelliği diyeyim kısaca.Abi sen bu ss'leri nasıl alıyon![]()
Şöyle ekran videosunu çektim. Daha iyi anlaşılır.Abi sen bu ss'leri nasıl alıyon![]()
Mübareklere yemek sonrasi rehavet çöktüArkadaşlar yaşıyormusunuz?![]()
Banada öyle gibi geldi bi sesleneyim dedim kimseden ses çıkmayıncaMübareklere yemek sonrasi rehavet çöktüPek ses yok.
Sahura kadar oyun mu oynasak gencler? Ortak ne oyun var?
Ben Cs:Go'da eski değilim. Bu sene oynamaya başladım. Sadece 2 kere hile denk gelmişti bana. Çok takılmamak lazım yorumlara. Arkadaşlarla oymayınca zevkli oluyor.Cs:go alayım diye steam a girdim millet isyan ediyor almayın diyor .. Sıkıntıları, iyi oynasak hile var diye ban atılıyor haksız yere kötü oynasak rütbe düşürülüyor vs vs ..
Kredi kartı kabul ediyor sadece ben 1 haziran aldım iade ettim 6 gün geçti iade yatmadıSatın alırken bir hata oluştu banka kartınız bankanız tarafından reddedildi gibi ne olabilir?
Aldım ama busefer beklemedeKredi kartı kabul ediyor sadece ben 1 haziran aldım iade ettim 6 gün geçti iade yatmadı![]()
Ben 2-3 saat aç kalayım direk ağrımaya başlar. Üstüne midem bulanıyor.Her ramazanın ilk günü olan şey yine oldu baş ağrısı...