Görüntü atar mısın?Google Chrome'nin telefonda sekme sistemi değişmiş. Daha iyi olmuş.
Sekmelere uygulama içinden ulaşılmıyordu.Görüntü atar mısın?
abi gülme krizine soktun :SADf:dsaf:dsa:Otobüs yolculuğu gündüz saatinde çekilmez oluyormuş. Kaptan da efkarda mıdır nedir bi bağlama çaldırdı kendi söyledi şimdi de radyo son ses arabesk çalıyor.
Sekmelere uygulama içinden ulaşılmıyordu.
![]()
Burada çıkıyordu sekmeler.
![]()
Samsung note 4 ve 5 te yukarıdaki gibi çıkıyordu sekmeler.Sekmelere uygulama içinden ulaşılmıyordu.
![]()
![]()
Ayarlar'dan değişiyordu bu. telefonun ilk kurulumunda gösteriyordu. ben de hep içinden sekme kullanıyorum.Sekmelere uygulama içinden ulaşılmıyordu.
![]()
![]()
Ayarlar'dan değişiyordu bu. telefonun ilk kurulumunda gösteriyordu. ben de hep içinden sekme kullanıyorum.
Önceden uygulama şeklinde varsayılandı, şimdi sekmeleri varsayılan yapmış olabilirler. uygulama gibi olması saçma zaten. hangi akla hizmet yapmışlar ki?Bilmiyordum bunu.
Hiçbir şeye ellemeden değiştirince yeni sandım.
Bir de güncellemeden sonra olmuştu.
Ben öyle alıştım öyle kullanıyorum daha kolay geliyor bana uygulama olarak sekmelere bakmak.Önceden uygulama şeklinde varsayılandı, şimdi sekmeleri varsayılan yapmış olabilirler. uygulama gibi olması saçma zaten. hangi akla hizmet yapmışlar ki?
Bi kenarda 4 gb bir usbde sürekli olmalı aslında bende öyleÖnceden 3 tl'ye win7 format CD si alabiliyorduk. Şimdi nereye sorsam 10 tl diyor. Ben 15 tl ye orijinal Windows alırım lan deyip çıktım. Her yerde aynı senaryo döndü. Millet demekki sorgulamadan alıyor bu fiyata ama o kadar kazikta yemem.
2 saatlik dolasmanin sonunda bisikletin frenleri koptu ve elimde çalışmayan boş bir bilgisayar kaldı. Arkadaşa gidip usb hazırlamaya calisicam şimdi...
Sorun biraz daha farkli. Formatlamak için usb ye yazdırdım iso dosyasını. Ama bu sefer farklı bir yerden güncellemeler içinde olani indirdim. Hersey guzel gidiyorken dosyalar bozuk dedi. Şimdi biçimlendirilmiş bir harddiskle başbaşa kaldım. Tek sevindigim nokta cs go'yu yedekleyip flasa atmış olmam. Hiç değilse şu işi halledince hemen oyunu yükleyebileceğim.Bi kenarda 4 gb bir usbde sürekli olmalı aslında bende öyle
Bazen indirirken sorun olabiliyor yada güncellemeleri entegre eden bir hata yapıyor ve böyle sorunlar çıkabiliyor geçmiş olsun cs go kurtulmuş en azındanSorun biraz daha farkli. Formatlamak için usb ye yazdırdım iso dosyasını. Ama bu sefer farklı bir yerden güncellemeler içinde olani indirdim. Hersey guzel gidiyorken dosyalar bozuk dedi. Şimdi biçimlendirilmiş bir harddiskle başbaşa kaldım. Tek sevindigim nokta cs go'yu yedekleyip flasa atmış olmam. Hiç değilse şu işi halledince hemen oyunu yükleyebileceğim.
bende orjinal 7, 8, 10- 32bit 64bit iso'lar var. hatta duruyosa 7 görünümlü xp de vardı. hangisi lazım olursa bir dvd'ye yazıp kullanıyorum.Önceden 3 tl'ye win7 format CD si alabiliyorduk. Şimdi nereye sorsam 10 tl diyor. Ben 15 tl ye orijinal Windows alırım lan deyip çıktım. Her yerde aynı senaryo döndü. Millet demekki sorgulamadan alıyor bu fiyata ama o kadar kazikta yemem.
2 saatlik dolasmanin sonunda bisikletin frenleri koptu ve elimde çalışmayan boş bir bilgisayar kaldı. Arkadaşa gidip usb hazırlamaya calisicam şimdi...
e yanına para da mı almadın?Gerizekalıyım var ya, çantama şort almıştım geri çıkardım 5 yıldızlı oteldeyiz havuz var gidemedim
Ben kurallara çok dikkat ediyorum. Acaba kayıt olsam ne kadar zamanda ceza alırım?Forum forum değil türk dil kurumu nokta, virgül koymadın diye bukadar ban yediğim bi forum yok hatta ban yediğim forum olmadı bu nedir miğdem bulanmıştı
![]()
Ben en son kalaylamıştım, yapacağınız işin.. diye, 1 yıl banladılar. daha bitmedi süresi.Forum forum değil türk dil kurumu nokta, virgül koymadın diye bukadar ban yediğim bi forum yok hatta ban yediğim forum olmadı bu nedir miğdem bulanmıştı
![]()
Kazara bir cümlede bir harf eksik kaldı ban istediğin kadar dikkat et oluyor bazen mesela mobilden yazıyoruz iş güç arasında dikkatten kaçıyor hop banı yedinBen kurallara çok dikkat ediyorum. Acaba kayıt olsam ne kadar zamanda ceza alırım?![]()