- Reaksiyon puanı
- 1,230
Ben 1 hafta ceza diye şey ettim Düzelttim Temmuz yaptım@Tys23
10 Haziran'a kadar dedi. Ona istinaden yazdım.
Ben 1 hafta ceza diye şey ettim Düzelttim Temmuz yaptım@Tys23
10 Haziran'a kadar dedi. Ona istinaden yazdım.
Önceden ban durumu olamiyor mu?
ne oluyor burada? bddk gibi fddk da çıkacak ona göre!
cpu'ya termal macun sürülcek bozuk kulaklık onarılcak! da çok zahmetli...
mikrofon ve sürücüleri başka kabloya nakil gerek jakı koptu...
Kendini çok sevdiren arkadaş bize bir benzetme yaptı ve adını uçuşan üyelere yazdırdı.Günaydın kim gene azını bozdu burda biraz fransız kaldım ..
Ahaha tahmin edebiliyorum kim oldugunuKendini çok sevdiren arkadaş bize bir benzetme yaptı ve adını uçuşan üyelere yazdırdı.
Kim o yazdıran, dünkü mü bir başkası mı?Kendini çok sevdiren arkadaş bize bir benzetme yaptı ve adını uçuşan üyelere yazdırdı.
Benim bir banka hesabım bile yokGünaydın dostlar Banka hesabımda hala milyon dolar yok
Sen geçende neye kızdın onu söylemedin daha. şırıngayla operasyona gidecektin falan.Kim o yazdıran, dünkü mü bir başkası mı?
Her klavyeyi eline alan kendisini delikanlı sanıyor oraya buraya birşeyler yazıyor. Ama arayışlardsyim isim ve soyismini buldum az kaldı.Sen geçende neye kızdın onu söylemedin daha. şırıngayla operasyona gidecektin falan.
Aynen aynen onlara ben de sinir oluyorum ama sen yine insaflısın şırınga falan.Her klavyeyi eline alan kendisini delikanlı sanıyor oraya buraya birşeyler yazıyor. Ama arayışlardsyim isim ve soyismini buldum az kaldı.
Şırınga küçüktür ama etkisi büyük olur, uygulamayı bildikten sonraAynen aynen onlara ben de sinir oluyorum ama sen yine insaflısın şırınga falan.
İstanbul'da olaydım da beraber bulsaydık.
Şu gifli avatarı nasıl yapıyorduk?Şırınga küçüktür ama etkisi büyük olur, uygulamayı bildikten sonra
İlk önce gif'ini seç, ardından boyutunu biraz küçült genelde 200x200 gibi çözünürlük yetiyor, yapmak istediğin .gif'i özelden yolla boyutunu ayarlayıp göndereyim.Şu gifli avatarı nasıl yapıyorduk?
Tamda üstüne bastınEkli dosyayı görüntüle 4802
Klavye delikanlıları
Dünkü de açık söyleyeyim, yanlış anlama ama Ekrem Abi'nin sen olduğunu düşünüyordum.Kim o yazdıran, dünkü mü bir başkası mı?