Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Herkes hata yapabilir. Herkes olayları, hataları anında fark edemeyebilir. Burada kimse senin karakterine, bilgine laf söylemiyor. Cahil de demiyoruz, toy da demiyoruz. Hatta aksine fazla uyanıksın ama kendini gizliyorsun. Doğru demişler, olduğun gibi görünmelisin.
Neyse bu konuda daha fazla konuşmaya gerek yok. Fazlasıyla açıkladım zannediyorum.

Reaksiyon puanı
41
Herkes hata yapabilir. Herkes olayları, hataları anında fark edemeyebilir. Burada kimse senin karakterine, bilgine laf söylemiyor. Cahil de demiyoruz, toy da demiyoruz. Hatta aksine fazla uyanıksın ama kendini gizliyorsun. Doğru demişler, olduğun gibi görünmelisin.
Neyse bu konuda daha fazla konuşmaya gerek yok. Fazlasıyla açıkladım zannediyorum.
Hocam uyanık olduğum doğrudur ama bazen uyanıklık işe yaramıyor.
Tüm forum ahalisinden özür dilerim. Bir daha kimseyi alıntı yapmam. Fazla da konuya yazmayacağım artık.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Bir dakika arkadaşlar burada hepinizden eskiyim sohbet edene ceza verildiğini ilk defa sizden duyuyorum. Yok öyle bir forum kuralı. Tabi sırf çok mesaj göndermek için her konuya cevap yazma olayı hoş değil. Ama herkes memnunsa o konuda istediği kadar yorum atabilir. Ha eğer gidip de 2008'in konusunu gerek olmamasına rağmen hortlatıyorsa ceza yazmakta haklısınızdır ama onun dışında konunun fazla abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Mod arkadaşlar da zaten sürekli takip içinde, kime ceza verip vermeyeceğini bildiklerine, keyfi davranmadıklarına inanıyorum

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Bir dakika arkadaşlar burada hepinizden eskiyim sohbet edene ceza verildiğini ilk defa sizden duyuyorum. Yok öyle bir forum kuralı. Tabi sırf çok mesaj göndermek için her konuya cevap yazma olayı hoş değil. Ama herkes memnunsa o konuda istediği kadar yorum atabilir. Ha eğer gidip de 2008'in konusunu gerek olmamasına rağmen hortlatıyorsa ceza yazmakta haklısınızdır ama onun dışında konunun fazla abartılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Mod arkadaşlar da zaten sürekli takip içinde, kime ceza verip vermeyeceğini bildiklerine, keyfi davranmadıklarına inanıyorum
Nerede eskisin? 4 yillik mazin var. Ayrica ceza da verilmiyor. Önceki mesajlari okumuyor musunuz? Gerekli aciklamalar mevcut. Olayi dramatize etmeye gerek yok.

Reaksiyon puanı
41
Hepsi benim hatam zaten :( bunun konusu.

Bende kabul ettiğimi belirttim. En azından karşı çıkmadım.

Zaten böyle bir terbiyesizlik yapmak hoş olmazdı.

Hiç bir zaman zaten bu zamana kadar hiç arkadaşım olmadı. :(

Forumlarda benden yaşca büyük insanlar ile muhatap oldum. Ama hep bir sorunum vardı.

Dışarda ziyaretçi gözü ile kendime bakamıyordum.

Oysa ki biraz kafa dağıtmak istemiştim.

Sdn Yaşlı Çoçuk en çok ona ve Bloother hocalarıma teşekkür ediyorum.

Bana sabrı öğrettiniz. Ki benden 1-2 yaş büyüksünüz. Herkesin bana saygı duyduğu sürece benim de herkese saygım vardır.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Aynı şeylere devam ediyorsun gibi geliyor. Ben cidden çıldıracağım. Şu Tapatalk'a da göz ardı etme adam akıllı gelse ne güzel olur.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Ahaha modları çıldırtacaz :D Konu kapansın söyle rahatla konusu rahatlamak için var ortamı germek için değil :)
Nerede eskisin? 4 yillik mazin var. Ayrica ceza da verilmiyor. Önceki mesajlari okumuyor musunuz? Gerekli aciklamalar mevcut. Olayi dramatize etmeye gerek yok.
Hocam öncesinden de takılıyordum ama senin de üç yıllık mazin var olarak görünüyor. Yıl konusuna fazla takılmayalım

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
:D Dün bıraktığımda bu konu'yu çok iyidi. Biraz gerginlik mi oluşmuş ne :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Kız whatsapp grubu gibi oldu buralar zaten bi kapanma şeysi geçirdi zorlamayın bence.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
3c401aa559366edf92e913b2e57444de.jpg

Kapının önünde böyle 2 tane yavru kedi var. Baya zayıf ve halsizler. Anneleride ortalıkta yok. Ne yapmak gerekir nasıl besleriz bunları?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Zayıf olan kediyi birisi aldi besleyecek. Diğeri de arabanın altından çıkınca hoplaya ziplaya gitti. O iyiymiş yani. İyi oldu.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Bildirim almak istemeyen konu başlığında sağda konu izlemesini durdur seçeneğini işaretlesin..

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Elektrik yok mobil internet az kaldı telefon ekranı kırık :D Kesintinin sebebini nereye sorarak öğrenebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...