Ray Malifalitiko
Asistan
Zaten eski olmama gerek yok ki? Az çok takip ettiğimde anlayabiliyorum. Ben kimseyle kavga etmeyi de sevmem zaten. Bir iki mesaj yazarım uyarırım kendi kaybeder.Öyle olsun bakalım.
Zaten eski olmama gerek yok ki? Az çok takip ettiğimde anlayabiliyorum. Ben kimseyle kavga etmeyi de sevmem zaten. Bir iki mesaj yazarım uyarırım kendi kaybeder.Öyle olsun bakalım.
Ne desem bilemedim ki. Yorumsuz.Sunum yapmaktan normalde çekinmem ama şu an hazırladığım sunum yerine 3 tane sınava girmeyi tercih ederim. 7 dakikalık sunumda 4 akademik kaynağa atıfta bulunmam gerekiyo :/ 2 dk giriş, 1 dk özet derken zaten 4 dakikam var, ne ara 4 kaynağın ismini söylüycem de alıntı yapcam, üstüne kendim bişeyler söylüycem![]()
Mod ları kim seçiyor?@Tys23
Sen ne ara mod oldun yav?
Admin.Mod ları kim seçiyor?
Ben Hakkı Alkan seçiyor sanıyordum hep alay etmek serbestAdmin.
Vaay işi ne ara büyüttün? Hayırlı olsun.Olduk bi ara yav
Şimdi sıra'da editörlük var
![]()
Hakkaten yaaaa adam dün kullanıcıydı bugün moderatör olmuşVaay işi ne ara büyüttün? Hayırlı olsun.
Ben Hakkı Alkan seçiyor sanıyordum hep alay etmek serbest![]()
Ben bayağıdır burdayımVaay işi ne ara büyüttün? Hayırlı olsun.
Valla bazen çok komik oluyor bu cahillik.
Valla bazen çok komik oluyor bu cahillik.![]()
Sırf tanınmamak için her gün avatar bölümüne gif koyacağımBen bayağıdır burdayımKullanıcı adım değişti
![]()
Nick o kadar bilindikkiSırf tanımamak için her gün avatar bölümüne gif koyacağım![]()
Moderatör olmanın şerefine şerefe çekelimEstafurullahAslında bende öyle sanıyordum ama değilmiş.
Ya Sdn de arkadaşların önerisine uydum bunu seçtim. Kötü mü olmuşNick o kadar bilindikkiZor
![]()
Gayet güzelYa Sdn de arkadaşların önerisine uydum bunu seçtim. Kötü mü olmuş.
Olur olurModeratör olmanın şerefine şerefe çekelim![]()
Pasta börek çay ne isterseniz yapalım efendimOlur olur![]()
Yaprak sarması varsa iyi olurPasta börek çay ne isterseniz yapalım efendim.
Sen ne diyisen bizde kralı var onunYaprak sarması varsa iyi olur![]()
Farketmiyor ikisinide severimSen ne diyisen bizde kralı var onunkıymalı mı olsun zeytinyağlı mı
?
Sohbetin de epey güzelmişFarketmiyor ikisinide severim![]()
Napcan sarmayı gonya pılavı göndereyim ben sana:/Yaprak sarması varsa iyi olur![]()