Benim ilkokul zamanlarımda herkes internet kafe'de metin 2 oynar dı. Arka planda sago&kolera'yı açıp oyunu oynayan çoktu...Lise zamanlarinda sanirim herkes Sago rüzgarina kapiliyor. Bende kapilmistim. Sonra biraktim.
Benim ilkokul zamanlarımda herkes internet kafe'de metin 2 oynar dı. Arka planda sago&kolera'yı açıp oyunu oynayan çoktu...Lise zamanlarinda sanirim herkes Sago rüzgarina kapiliyor. Bende kapilmistim. Sonra biraktim.
Nickiniz epey güzel. Değiştirince oldu da belki değiştirmek istersiniz eski Nickinize talibim. Bunun ekran görüntüsünü de alabilirsiniz arkadaşlarBuraya yazıyorum. Ekran görüntülerini alabilirsiniz. Asla bu kullanıcı adını değiştirmeyeceğim.![]()
Meridian kimdi diye aramayalım isabet olurBuraya yazıyorum. Ekran görüntülerini alabilirsiniz. Asla bu kullanıcı adını değiştirmeyeceğim.![]()
Zaten ben kim kimdi diye aramaktan sinir oluyorum. Size bunu yaşatmam.Meridian kimdi diye aramayalım isabet olur![]()
ĞğğğğğğZaten ben kim kimdi diye aramaktan sinir oluyorum. Size bunu yaşatmam.
@Ruyaa Talip olmana gerek kalmayacak. Değiştirmeyeceğim.![]()
Markalar isim değiştirmez diyorsunZaten ben kim kimdi diye aramaktan sinir oluyorum. Size bunu yaşatmam.
@Ruyaa Talip olmana gerek kalmayacak. Değiştirmeyeceğim.![]()
Meridian bunu beğendi.Markalar isim değiştirmez diyorsun![]()
Ruyaa buna üzüldüMeridian bunu beğendi.![]()
Tavukçu bayram > yaşlı çocuk mu? Aslında hiç hoşuma gitmedi bu nick değişim forumun ileri gelenlerinle tam aşına oluyorduk şuan kim kimdi diye dolanıyoruz![]()
Nickler efsane şuan nedense gülmek geldi içimdenrawkid > yaşlı çocuk
tavukçu bayram > odessa
Bunu yapmamalıydın başkanBen eski nickime döndüm. Tavukcu Bayram öldü. Pek taninmamisti da zaten.
Kesinlikle ..Lazzz derki; nick değiştirip bize bulmaca çözdürtmeyin..
Bu bulmacanın içine bende uyup dahil olacağım sanırımLazzz derki; nick değiştirip bize bulmaca çözdürtmeyin..
ComolokkoBana da bir nick önerin lütfen yaa![]()
Von hohenheim.Bana da bir nick önerin lütfen yaa![]()
İlgi çekici geldi sağolun buranın ortamı da epey sıcak yaniVon hohenheim.
En iyi dostluklar burada başlar..İlgi çekici geldi sağolun buranın ortamı da epey sıcak yani
Anime izliyorum demiştin. Bu adamı da biliyorsundur diye söyledim.İlgi çekici geldi sağolun buranın ortamı da epey sıcak yani
Sağolun epey güzel nick ama Meridian nickimde gözüm var ama değiştirmem diyor kendisi e ne yapalım ben de ölene kadar değiştirmesini beklerimComolokko
Yeni başladım AnimelereAnime izliyorum demiştin. Bu adamı da biliyorsundur diye söyledim.
Ray Malifalitiko? En bombalarini söylüyorum. Baska yerde bulamazsin.Sağolun epey güzel nick ama Meridian nickimde gözüm var ama değiştirmem diyor kendisi e ne yapalım ben de ölene kadar değiştirmesini beklerim![]()