- Reaksiyon puanı
- 557
Tek mermiyi boşa harcadım deme!Nickim düzgün görünüyor mu?

Tek mermiyi boşa harcadım deme!Nickim düzgün görünüyor mu?
Mayk çek sen misinEvermore yazıyor. Birşeyler eksik sanki?
Boş işler ya. Ne bileyim takmayın bu kadar kafanıza. Ne kızlar varVücudu hoşuma gidiyordu aslında. Önceki mesajlarımda da hep güzel şeyler söyledim. Gitti engelledi. Mesajın sonuna gülücükte koymuştum halbuki. Gülücük yetmedi kanımca![]()
Öyleyim heraldeMayk çek sen misin![]()
Senin kaçıncı nick değişimiydi buÖyleyim heralde![]()
Ne kızlar var?Boş işler ya. Ne bileyim takmayın bu kadar kafanıza. Ne kızlar var![]()
Yani tek kız o değil ki arasanız bir sürü kızlar var. Yani ille de o diye bir kural yok. Bende istesem bulurum ama istemiyorum. Şu sıralar içime kapandım. Genelde de içime kapanırım. Ama öyle gözüküyor muyum bilemiyorumNe kızlar var?kim onlar?
Sizin Nickler nedense pek bir hoşSenin kaçıncı nick değişimiydi bu![]()
İlk nickimi öğrenmek istemezsinSizin Nickler nedense pek bir hoşbana öneriniz varsa almak isterim
![]()
Kimseye güvenilmez. İnsanların sağı solu belli olmuyor ki hocam. Bizim sınıfta tarih hocası arkadaşı sınıfta bıraktı acımadıBen karşılaşmadım. Hatta bizim arkadaş vardı üst sınıflardan çocuğu mezun etmek için ellerinden geleni bile yaptılar. Bende şaşırmıştım. Kıl hocalar var mı dersen evet var. Ama tek tük, çok iyi hocalar da var.
Öneriniz için sağolun. Bende Animelere karşı merak varİlk nickimi öğrenmek istemezsinDinlediğin şarkıdan bir mahlas olabilir, oyundan etkilendiğin karakter olabilir değişiyor. Benimki oyundan geliyor
![]()
Bak izlediğin animeden de alabilirsin. Rica ederimÖneriniz için sağolun. Bende Animelere karşı merak var![]()
Evet güzel fikirBak izlediğin animeden de alabilirsin. Rica ederim![]()
by_hackerSenin kaçıncı nick değişimiydi bu![]()
Güzelmişby_hacker
mic check
rawkid
Şimdi de yaşlı çocuk. Ama sırf istediğim nick olsun diye yanlis yazdım . Ben ettim siz etmeyin![]()
Orası öyle, dün dündür bugün bugündür misali.Kimseye güvenilmez. İnsanların sağı solu belli olmuyor ki hocam. Bizim sınıfta tarih hocası arkadaşı sınıfta bıraktı acımadı![]()
Çocuk niye yaşlı?by_hacker
mic check
rawkid
Şimdi de yaşlı çocuk. Ama sırf istediğim nick olsun diye yanlis yazdım . Ben ettim siz etmeyin![]()
Niye odessa [emoji16]Çocuk niye yaşlı?
Evet haklısınız olan oldu artık yapacak bir şey yokOrası öyle, dün dündür bugün bugündür misali.
Çocuk niye yaşlı?
Zamaninda rap le ugrasmistim. Bu mahlasi bulmustum. Anlami yok. Sehir ismi falan cikiyor. Bir de destani var.Niye odessa [emoji16]
Rawkid en güzeliydi benceby_hacker
mic check
rawkid
Hepsi birbirinden güzel tabii. Hayal gücü de önemliRawkid en güzeliydi bence
Eğer sağ kalırsam 3 yıl sonra söyleyeyim bunuÇocuk niye yaşlı?
Lise zamanlarinda sanirim herkes Sago rüzgarina kapiliyor. Bende kapilmistim. Sonra biraktim.Eğer sağ kalırsam 3 yıl sonra söyleyeyim bunuAma neden bu nick dersen şunu dinle.
Sagopa Kajmer hayranısınız sanırım. İnsanın birine olan hayranlığı hobisi çok güzel. Hep devam etmeli.Eğer sağ kalırsam 3 yıl sonra söyleyeyim bunuAma neden bu nick dersen şunu dinle.
İbretlik tespitLise zamanlarinda sanirim herkes Sago rüzgarina kapiliyor. Bende kapilmistim. Sonra biraktim.
2 yıldan fazla oldu sago dinlemeye başlayalı. Çok uzun bir süre değil ama hala sıkı takipçisi ve dinleyicisiyim. Bu aralar çok farklı şarkılar dinlemeye başladım ama bende ömrü en fazla 1 hafta sürüyor daha da yüzüne bakmıyorum. Ama sagonun şarkılarını sanki ilk defa dinliyormus gibi büyük bi zevkle dinliyorum. Garip birşeyler var adamda bağımlılık yapıyorLise zamanlarinda sanirim herkes Sago rüzgarina kapiliyor. Bende kapilmistim. Sonra biraktim.
Sizin için nasıl en iyi ve hoşunuza gidiyorsa onu yapın tabii ki. Renkler zevkler tartışılmaz. Benim de Skrillex az çok hoşuma gidiyor2 yıldan fazla oldu sago dinlemeye başlayalı. Çok uzun bir süre değil ama hala sıkı takipçisi ve dinleyicisiyim. Bu aralar çok farklı şarkılar dinlemeye başladım ama bende ömrü en fazla 1 hafta sürüyor daha da yüzüne bakmıyorum. Ama sagonun şarkılarını sanki ilk defa dinliyormus gibi büyük bi zevkle dinliyorum. Garip birşeyler var adamda bağımlılık yapıyor![]()