Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Sizin Nickler nedense pek bir hoş :D bana öneriniz varsa almak isterim :)
İlk nickimi öğrenmek istemezsin :D Dinlediğin şarkıdan bir mahlas olabilir, oyundan etkilendiğin karakter olabilir değişiyor. Benimki oyundan geliyor :D

Reaksiyon puanı
41
Ben karşılaşmadım. Hatta bizim arkadaş vardı üst sınıflardan çocuğu mezun etmek için ellerinden geleni bile yaptılar. Bende şaşırmıştım. Kıl hocalar var mı dersen evet var. Ama tek tük, çok iyi hocalar da var.
Kimseye güvenilmez. İnsanların sağı solu belli olmuyor ki hocam. Bizim sınıfta tarih hocası arkadaşı sınıfta bıraktı acımadı :(

Reaksiyon puanı
41
Hepiniz de yeni Nickler bu nedir böyle benim de modaya uymam lazım Sdn modası olmalı :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Çocuk niye yaşlı?
Eğer sağ kalırsam 3 yıl sonra söyleyeyim bunu :) Ama neden bu nick dersen şunu dinle.

Rawkid hala hoşuma gidiyor ama nedense yaptık bi kere, sanırım uzun bir süre böyle gidecek. Tabi adminler bir anda mutlu olup tekrar bize hak tanimazlarsa :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Lise zamanlarinda sanirim herkes Sago rüzgarina kapiliyor. Bende kapilmistim. Sonra biraktim.
2 yıldan fazla oldu sago dinlemeye başlayalı. Çok uzun bir süre değil ama hala sıkı takipçisi ve dinleyicisiyim. Bu aralar çok farklı şarkılar dinlemeye başladım ama bende ömrü en fazla 1 hafta sürüyor daha da yüzüne bakmıyorum. Ama sagonun şarkılarını sanki ilk defa dinliyormus gibi büyük bi zevkle dinliyorum. Garip birşeyler var adamda bağımlılık yapıyor :D

Reaksiyon puanı
41
2 yıldan fazla oldu sago dinlemeye başlayalı. Çok uzun bir süre değil ama hala sıkı takipçisi ve dinleyicisiyim. Bu aralar çok farklı şarkılar dinlemeye başladım ama bende ömrü en fazla 1 hafta sürüyor daha da yüzüne bakmıyorum. Ama sagonun şarkılarını sanki ilk defa dinliyormus gibi büyük bi zevkle dinliyorum. Garip birşeyler var adamda bağımlılık yapıyor :D
Sizin için nasıl en iyi ve hoşunuza gidiyorsa onu yapın tabii ki. Renkler zevkler tartışılmaz. Benim de Skrillex az çok hoşuma gidiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...