Konuyu açtım oradan devam edelim mi?Yetkili servise sorucam. Bizim de yapmamiz lazim. Kitapcikta sd carda yukleyip araca takin yaziyor.
Konuyu açtım oradan devam edelim mi?Yetkili servise sorucam. Bizim de yapmamiz lazim. Kitapcikta sd carda yukleyip araca takin yaziyor.
Zahmet oldu ama her konuyada buradan bakamayız dimiKonuyu açtım oradan devam edelim mi?
İyi geceler.Herkese hayırlı geceler.
Bu mesajı ne için yazdınız anlamadım. Zaten konu açmayalım mı dedik. Bilgisi olan aradıkları varsa konu açaçacsğım dedim, yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum.Zahmet oldu ama her konuyada buradan bakamayız dimi
Bunun için yazdım sayın @LazzzDur bir konu açayım yoksa rahat bırakmazlar.
Kuralları bildiğim için konu açtım, konu açmayınca tartışma çıkıyor, ondan diyorum rahat bırakılmaz diyeBunun için yazdım sayın @Lazzz
Bencede tartışma çıkıyorKuralları bildiğim için konu açtım, konu açmayınca tartışma çıkıyor, ondan diyorum rahat bırakılmaz diye![]()
Adam bence spor klubüne başkan değil showmen olmalıydı r diyemiyo zaten beyaz gibiAziz yıldırım her maçtan sonra saçmalamak zorunda mı arkadaş. Kendini sürekli gülünç duruma düşürüyor..
Adam pro bu konulardaTavırları ve demeçleri hiç hoşuma gitmiyor. Hedef saptırma konusunda çok yetenekli.
Herkes suçlu bi kendisi haklı. Bu adamın takıma bir fayda sağladığını sanmıyorum, aksine daha çok zararı dokunuyor.
Çok enteresan birisi yahu o adam,Tavırları ve demeçleri hiç hoşuma gitmiyor. Hedef saptırma konusunda çok yetenekli.
Herkes suçlu bi kendisi haklı. Bu adamın takıma bir fayda sağladığını sanmıyorum, aksine daha çok zararı dokunuyor.
Çok enteresan birisi yahu o adam,
Kolpaçino'da bir sahne vardı yogğ.....Enterasan ki ne enterasan..
2000 yılında fetullah gülen'in dualarla gs'yi şampiyon yaptığı söyleniyor. Yok artık! Böyle bir demeç vermesi bir kulüp başkanına yakışmıyor. Utanmasa kupayı onlar yüzünden kaybettik diyecek.
Benimde 2.5-2.7 filandındon sene jubile yapar gibi 3.4 ile bitirmiştim, isteyince oluyorSon gece çalışılan bir kimya sınavı ve tutturmam gereken bir 2.73 ortalama2.24 finallerden hazır ama bütler canımı sıkıyor.
İstemedim çok ama çalışınca gerçekten 80'nin altında almadım vizeler'de Algoritma vizem 30 geçmem zor finale hergün çalıştım 80 ile bb verip geçtim ancak 70 beklediğim Türk dili ve Kimya Laboratuarın'dan kaldım büt'eBenimde 2.5-2.7 filandındon sene jubile yapar gibi 3.4 ile bitirmiştim, isteyince oluyor![]()
Karaktersiz herifin teki ya.Melo kendini nerede zannediyor acaba, Şampiyon yazmışta..![]()