Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Benim internette sıkıntı vardır belki.Hmm. Görüntü kalitesi iyi olması lazım aslında ama.
Benim internette sıkıntı vardır belki.Hmm. Görüntü kalitesi iyi olması lazım aslında ama.
Atv'nin uygulaması mı var ? Ayrıca bence sunucular sıkıntı olabilir.Benim internette sıkıntı vardır belki.
A+ diye uygulama yapmışlar.Atv'nin uygulaması mı var ? Ayrıca bence sunucular sıkıntı olabilir.
Ben be dedim kupa bizim demedim mi ? Ne oldu [emoji41][emoji41][emoji41]
Ayrıca eklediğim görüntü niye kaldırıldı, herhangi bir sakıncalı içerik sansürsüz değildi, hepsi sansürüydü.
Yahu o sansür olmamışsa bir sürü manken fotoğrafı atıyorlar o niye serbest orası burası belli yok su ucu kapalı olsun sıkıntı yok diyorsunuz e e bunun ne zararı var ? Varsa ben mi anlamıyorum yoksa adaletsizlik mi var anlamış değilim.Sansür pek olmamış ki sansür olsada okunabiliyor yani ne yazıldığı bariz belliydi![]()
Hocam sen Beşiktaşlıydın demiSüper kupa da bizim![]()
En koyusundan saç baş yolanındanHocam sen Beşiktaşlıydın demi![]()
Benim kadar koyu taraftar yoktur diye düşünüyorumEn koyusundan saç baş yolanından![]()
Hocam sen Beşiktaşlıydın demi![]()
HaYok, ben daha demin kupa kazanan takımın taraftarıyım![]()
Bol gollü olsun İnşAllah hak eden kazansın . Kavga mavga çıkmasınYa nasip. İyi oynayan kazansın diyelim![]()
Beşiktaşlı olmak beşiktaş, a aşık olmaktır zaten fanatik olmaya gerek yokBenim kadar koyu taraftar yoktur diye düşünüyorum![]()
Bu senede o ağlasınaziz ağlıyor şuan... yha kıyamam![]()
Yetkili servise sorucam. Bizim de yapmamiz lazim. Kitapcikta sd carda yukleyip araca takin yaziyor.Araç içi multimedya sistemlerine navigasyon yükleme konusunda bilgisi olan varsa alıntı atabilir mi? Konu açıp birkaç sormak istediğim var.