Eyvallah sagolasin.Hayırlı olsun...
Eyvallah sagolasin.Hayırlı olsun...
Aslında eskisinden çokta takılmıyorum. Önceden bir kaç vine izler kapatırdım 20-30 mb anca giderdi ama şimdi en az 100 mb gidiyorHerkes klasik cevabı veriyor her zaman. Girdiğin şeyler aynı niye kullanım artsin? 4g ile işlerini daha hızlı hallettigin için daha çok vakit harcıyorsun nette. Bu da fazla internet kullanımı demek. Bana aylık 1 Gb yeterliyken şuan 4gb ucu ucuna yetiyor. En azından Turk Telekom paketlerin fiyatini baya çekti aşağıya. Çekim alanına çok kötü değil. İdare ediyor.
Edit: gece gece imlayi kesip bicmisimdüzeltmeye usendim anlamaya çalışın.
Pil %3-5 filan birden düştü bir kaç kez bende servise gittim, anakartta v.s sorun olduğunu düşündüler.Hayırdır?
Arkadaş bende aynı sorunla yolladım Genpa'ya ekran değişip yolladılar ( Ekran'da esneme sorunu vardı ) Nasip olurda İstanbul'a gidersem Apple'a gitmeyi düşünüyorum.Pil %3-5 filan birden düştü bir kaç kez bende servise gittim, anakartta v.s sorun olduğunu düşündüler.
Yavaş ol şampiyon daha finaller varAman tanrım bugün dersler bitiyor.![]()
Şşşt! Rahat ol. O iş bende. [emoji14]Yavaş ol şampiyon daha finaller var![]()
O zaman sürpriz olmaz dı kiSurpriz deneme sınavı yordu arkadaş insan haber verir
Burada reklam yapmak yerine kanalın için video hazırlayarak.bu kanalı nasıl meşur ederim ?
O Zaman bunu kutlamayalıyızForumda 5.yılımı doldurdum tam 5 sene önce bugün bu foruma kaydolmuşum![]()
Avatar Çuk diye oturmuş maşallah güle güle kullanO Zaman bunu kutlamayalıyız![]()
Yarama tuz basma lütfen.Sevilla-Liverpool maci baslamak üzere. Bu maci kacirmayin arkadaslar
Umarim seyir zevki yüksek olur da izledigimize pisman olmayiz.
EyvAllah sağolasınAvatar Çuk diye oturmuş maşallah güle güle kullan![]()
Yarama tuz basma lütfen.
Yolculuktayım, televizyonda ( bilgisayar her neyse [emoji14] ) 10-15 kanal var ama TRT1 yok.
Bunu diyen ikinci kişisin. O zaman izleyin bakalım.Ben senin yerine de izlerim dert ettiğin şeye bak![]()
Sorma bende düşünüyorum bu yolculuk sadece beni ki yoruyor diye, geçen metrobüse bindim son durağa gidip geldim birşeyden dolayı pert oldum resmenBu yolculuk işi yorgunluk ya
Metrobüs veya şehir içi otobüsler daha yorucu zaten. Onlar ayrı dert.Sorma bende düşünüyorum bu yolculuk sadece beni ki yoruyor diye, geçen metrobüse bindim son durağa gidip geldim birşeyden dolayı pert oldum resmen![]()