Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ !
20_turkiyede-sampiyon-besiktas-olur_14566567308.jpg

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Böyle takım olmaz olsun.Yahu ne biçim takım bu arkadaş ! Yahu 3'lük atan adam yok.Küçük tıfıl bi tane kara kızan var adam 3'lüğün 3 metre gerisinden atmaya çalışıyor.Allah Fenerbahçelilere sabır versin.Akşam akşam deli oldum.Finale çıkan takım bu kadar kötü oynamaz.Adamlar resmen şov yaptılar bize karşı.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Böyle takım olmaz olsun.Yahu ne biçim takım bu arkadaş ! Yahu 3'lük atan adam yok.Küçük tıfıl bi tane kara kızan var adam 3'lüğün 3 metre gerisinden atmaya çalışıyor.Allah Fenerbahçelilere sabır versin.Akşam akşam deli oldum.Finale çıkan takım bu kadar kötü oynamaz.Adamlar resmen şov yaptılar bize karşı.

Olmayınca olmuyor işte. İşin sonunda kaybetmeyi çok seviyor Fenerbahçe.
Sanki hep böyle olacak gibi geliyor.
Yalnız "Yahu ne biçim takım bu arkadaş !" biraz ağır olmuş.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Olmayınca olmuyor işte. İşin sonunda kaybetmeyi çok seviyor Fenerbahçe.
Sanki hep böyle olacak gibi geliyor.
Yalnız "Yahu ne biçim takım bu arkadaş !" biraz ağır olmuş.
kusura bakmayın kendi kendime sinir oldum.Sahada takım yoktu.Hiç havasında değillerdi.O kadar gelipte böyle oynamaları bu ülkenin vatandaşı olarak beni üzdü.Umarım seneye de en kötü bir final-four görürüz.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
kusura bakmayın kendi kendime sinir oldum.Sahada takım yoktu.Hiç havasında değillerdi.O kadar gelipte böyle oynamaları bu ülkenin vatandaşı olarak beni üzdü.Umarım seneye de en kötü bir final-four görürüz.
Fenerbahçe'nin geçen sene önceki ilk hedefi Final Four'a kalmaktı. Özellikle belirttiler her şeyin adım adım gerçekleşeceğini. Bu sene kupayı almaktan önceki hedef finale çıkmaktı. Bunların hepsini başardılar. Ortada başarısızlık filan görmüyorum şahsen. Fenerbahçe Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olduğunu 2 senedir kanıtlıyor. Seneye de kanıtlayacağından şüphem yok.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
53a5488e69a6f6da561028cab470c22b.jpg

3f978d1be64b93072a1b7a7e19814590.jpg

Sonuç, Hazirana kadar 6 Gb, Ocak ayına kadar 3 Gb internet
Bunlar Turkcell'in 4.5G kampanyaları. Biliyorum da bizimki başka bir olay. Adamlar durduk yerde alakasız hediye gönderdi. Hattı taşıyalı 1 ay oldu ve üst üste 2 kez ikinci, üçüncü ayınıza özel diye hediye attılar. Bir sonraki ayda da, dördüncü ve beşinci ayın hediyesini yollarlar artık. :P
Bu arada online işlemlerde gördümki bana bol ve hızlı 4.5G 3GB paketini tanımlamışlar durduk yerde. Para da almamışlar. (Alamazlar da zaten faturasızdayım) Biraz kullanmışım, sonra farkedip geri aldılar paketi. Öyle gariplikleri de var.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
htc 10 inat etti galiba çıkmayacam diye..
htc 10'un tasarımını sevmedim yinede cerceveleri inceltmisler hele eskiye gore , htc logosu kalkms ve sanal tuslae artık yok yinede gelisme var .

Yakından bakmadım ama kameranın yuvarlaklıgı ve on kameranın göze batması , seritler , ust ve alt bosluk kotu .

En guzeli m7

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
herkesin telefona bakış açısı farklı. ihtiyaçlar da farklı. siz alacağınız telefonun dışına uyduruk birkaç teste belki bakarsınız ben iç özelliklerine sesine bakarım.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Cep telefonuyla çekilen fotolari paylaştığımız bir konu vardı. Tüm forumu alt ust ettim bulamadım. Hayrina link atacak varmı?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Aynen bir ara bende cok didikledim ama bulamadım. Bu tur konular neden sabitlenmiyor ki ?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Cep telefonuyla çekilen fotolari paylaştığımız bir konu vardı. Tüm forumu alt ust ettim bulamadım. Hayrina link atacak varmı?
Benim açtığım bir konu vardı. Ama konuda LG G3 ile çekilmiş konular paylaşıyorduk. Arada gelip sen de paylaşıyordun. Acaba bu konuyu mu söylüyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...