- Reaksiyon puanı
- 1,876
AnladımBundan sonra karı kızla uğraşmak yok tövbe

AnladımBundan sonra karı kızla uğraşmak yok tövbe
neyin son ... dakikası?Son 8 dakika...
neyin son ... dakikası?
Böyle takım olmaz olsun.Yahu ne biçim takım bu arkadaş ! Yahu 3'lük atan adam yok.Küçük tıfıl bi tane kara kızan var adam 3'lüğün 3 metre gerisinden atmaya çalışıyor.Allah Fenerbahçelilere sabır versin.Akşam akşam deli oldum.Finale çıkan takım bu kadar kötü oynamaz.Adamlar resmen şov yaptılar bize karşı.
kusura bakmayın kendi kendime sinir oldum.Sahada takım yoktu.Hiç havasında değillerdi.O kadar gelipte böyle oynamaları bu ülkenin vatandaşı olarak beni üzdü.Umarım seneye de en kötü bir final-four görürüz.Olmayınca olmuyor işte. İşin sonunda kaybetmeyi çok seviyor Fenerbahçe.
Sanki hep böyle olacak gibi geliyor.
Yalnız "Yahu ne biçim takım bu arkadaş !" biraz ağır olmuş.
Fenerbahçe'nin geçen sene önceki ilk hedefi Final Four'a kalmaktı. Özellikle belirttiler her şeyin adım adım gerçekleşeceğini. Bu sene kupayı almaktan önceki hedef finale çıkmaktı. Bunların hepsini başardılar. Ortada başarısızlık filan görmüyorum şahsen. Fenerbahçe Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olduğunu 2 senedir kanıtlıyor. Seneye de kanıtlayacağından şüphem yok.kusura bakmayın kendi kendime sinir oldum.Sahada takım yoktu.Hiç havasında değillerdi.O kadar gelipte böyle oynamaları bu ülkenin vatandaşı olarak beni üzdü.Umarım seneye de en kötü bir final-four görürüz.
Yalnız değilsin.![]()
Hatti tasiyali 1 ay oldu. Dalga mı geçiyor lan bunlar?
Yalnız değilsin.
Bunlar Turkcell'in 4.5G kampanyaları. Biliyorum da bizimki başka bir olay. Adamlar durduk yerde alakasız hediye gönderdi. Hattı taşıyalı 1 ay oldu ve üst üste 2 kez ikinci, üçüncü ayınıza özel diye hediye attılar. Bir sonraki ayda da, dördüncü ve beşinci ayın hediyesini yollarlar artık.![]()
![]()
Sonuç, Hazirana kadar 6 Gb, Ocak ayına kadar 3 Gb internet
Çıksa da bir işe yaramayacak hatice borç batağının dibinde.htc 10 inat etti galiba çıkmayacam diye..
htc 10'un tasarımını sevmedim yinede cerceveleri inceltmisler hele eskiye gore , htc logosu kalkms ve sanal tuslae artık yok yinede gelisme var .htc 10 inat etti galiba çıkmayacam diye..
Şurası mı?Cep telefonuyla çekilen fotolari paylaştığımız bir konu vardı. Tüm forumu alt ust ettim bulamadım. Hayrina link atacak varmı?
Yok bende görmüştüm, cep telefonu ile çekilen ile diye başlıyordu sanırsam.
Bu fotoğraf makinesi için. Cep telefonu fotoğrafçılığı gibi bir ismi vardı. Forumun arama sistemi çok isabetli(!) olduğu için bulamadım.
Forum araması etiket üzerinden arama gerçekleştirdiği icin bulamıyor sanırım.Bu fotoğraf makinesi için. Cep telefonu fotoğrafçılığı gibi bir ismi vardı. Forumun arama sistemi çok isabetli(!) olduğu için bulamadım.
Benim açtığım bir konu vardı. Ama konuda LG G3 ile çekilmiş konular paylaşıyorduk. Arada gelip sen de paylaşıyordun. Acaba bu konuyu mu söylüyorsun?Cep telefonuyla çekilen fotolari paylaştığımız bir konu vardı. Tüm forumu alt ust ettim bulamadım. Hayrina link atacak varmı?
Sanırım oydu. Ama gerek kalmadı yeni konu açtım güncel tutarsanız sevinirimBenim açtığım bir konu vardı. Ama konuda LG G3 ile çekilmiş konular paylaşıyorduk. Arada gelip sen de paylaşıyordun. Acaba bu konuyu mu söylüyorsun?