Bende aldım biliyorumben kar amacıyla almıyorum. ne çıkacak diye aldım. adam ürüne birkaç resim koymuş. bıçak bile var. CS:GO 1 Random Skin | Kinguin Case | Buy on Kinguin neyse, hıyar çıkmadı hiç değilse.

Bende aldım biliyorumben kar amacıyla almıyorum. ne çıkacak diye aldım. adam ürüne birkaç resim koymuş. bıçak bile var. CS:GO 1 Random Skin | Kinguin Case | Buy on Kinguin neyse, hıyar çıkmadı hiç değilse.
ne çıktıBende aldım biliyorum![]()
Uzaklaş bu kafadan çok seviyorsan konuş konuşamayacaksan uzatma.Kız heryerde var ve bu son olmaz.Bomboş hissetmek, delicesine sevmek.
Beraberiz zati..Uzaklaş bu kafadan çok seviyorsan konuş konuşamayacaksan uzatma.Kız heryerde var ve bu son olmaz.
Ooo tamam pardon ben herkesi kendim gibi zannettimBeraberiz zati..
Abi deme öyle bak bana kız açıldı bana, hayırlısı olur elbet, benim için sıkıntı hep aklımda olmasi, hep sevmem, düşünmem.Ooo tamam pardon ben herkesi kendim gibi zannettimNe diyeyim hayırlı olsun.
1500'e var mı onlardan1500 TL'ye GSYNC monitör alasım var.
İkinci el ya.1500'e var mı onlardanVarsa biz de alalım ben bulamadım.
1500 TL'ye GSYNC monitör alasım var.
1500 değildir bu.![]()
bunu mu? araba alırsın o paraya ayağında kırmızı ışık var?
Aynen en az 3000 bu1500 değildir bu.
Sende mi T50 kullanıyorsunİnternette dolaşırlen ram yetmezliğinden müzik duruyor![]()
Belki PC yi kastetmiştirSende mi T50 kullanıyorsun![]()
Sorun yok benim PC de kötüBelki PC yi kastetmiştir![]()
Usp-s muhafız.ne çıktı![]()
Anlaşılmadı galiba ama ince bir espri.Sende mi T50 kullanıyorsun![]()
Konuyu ben acmıstım bi sn.Arkadaşlar forumda samsung s7580 için cyanogenmod kurulumu vardı ama konuyu bulamıyorum bulabilen varsa bana konunun linkini iletebilir mi?
Tapatalk da sorun var galiba neyse ben hâlâ o telefonu kullanıyorum CM 11 ile birlikte PM veya şu konu https://forum.shiftdelete.net/index.php?threads/441311/ üzerinden sana yardımcı olabilirimArkadaşlar forumda samsung s7580 için cyanogenmod kurulumu vardı ama konuyu bulamıyorum bulabilen varsa bana konunun linkini iletebilir mi?
Arkadaşlar forumda samsung s7580 için cyanogenmod kurulumu vardı ama konuyu bulamıyorum bulabilen varsa bana konunun linkini iletebilir mi?
Xperia sp cm12.1Sende mi T50 kullanıyorsun![]()
Aradığım o değil, samsung'un s7580 modeli için cyanogenmod yükleme rehberi vardı dosyalarıyla onu arıyorum.Tapatalk da sorun var galiba neyse ben hâlâ o telefonu kullanıyorum CM 11 ile birlikte PM veya şu konu https://forum.shiftdelete.net/index.php?threads/441311/ üzerinden sana yardımcı olabilirim
Abicim bak diyorum ki! Ben o telefonu kullanıyorum ve cyanogenmod 11 yüklü o konudan veya PM'den sana yardımcı olacağım diyorum dosyaları da vereceğim gel banaAradığım o değil, samsung'un s7580 modeli için cyanogenmod yükleme rehberi vardı dosyalarıyla onu arıyorum.
Bunuda silmeyin yahu Sanada İyi AkşamlarÖhö öhö öhö. İyi akşamlar![]()