Konuya tıklıyorum açılmıyor. Geri gelip tekrar tıklıyorum anca açılıyor. Mesajı yazıyorum hata veriyor, yollanmıyor. Yazdıklarımı tekrar yazmam gerekiyor. vs. vs...Niye? Nasıl bir hata veriyor?
Ekleme: Zaman çizelgesi yenilenmiyor arada.
Konuya tıklıyorum açılmıyor. Geri gelip tekrar tıklıyorum anca açılıyor. Mesajı yazıyorum hata veriyor, yollanmıyor. Yazdıklarımı tekrar yazmam gerekiyor. vs. vs...Niye? Nasıl bir hata veriyor?
Hocam aynısı bende oldu en sonunda tutamayıp çok ağır girdim elemana.Ya bu Facebook'da bir dümen dönüyor işte profilime en son bakanları falan gösteriyor muş da milleti etiketliyor sana olmadı mı?
Başka bir zaman başka bir kafayla tekrar okuyacağım.
demek ki neymiş? cümle de hata yoh muş.Hocam aynısı bende oldu en sonunda tutamayıp çok ağır girdim elemana.
Bendeki kafayla tek seferde anladıysam sorun yoktur.demek ki neymiş? cümle de hata yoh muş.
Ben bunuda anlamadım [emoji23] [emoji38] [emoji43] [emoji95] [emoji379]demek ki neymiş? cümle de hata yoh muş.
Ben de senin niye anlamadığını anlamadım ama anlamadığımı anlatmaya çalışarak bir anlam kargaşası yaratmıyorum değil mi?Ben bunuda anlamadım [emoji23] [emoji38] [emoji43] [emoji95] [emoji379]
Bak bunu anladım işteBen de senin niye anlamadığını anlamadım ama anlamadığımı anlatmaya çalışarak bir anlam kargaşası yaratmıyorum değil mi?![]()
Galiba G5'i beni anarak söylediniz ben zaten o cihazın yalnızca tasarımını eleştirmiştim. Donanım olarak zaten şu anki amiral gemilerin her biri aşağı yukarı aynı donanımı sunuyor eleştirecek bir şey yok yani donanım konusunda. Zaten birçok kişinin aksine ben UX5.0'ı beğendim. Sizi bilmem ama tasarımı olmayan telefonu alsan ne yazar, almasan ne yazar. Zamanında S3 alanları gördükçe aklıma bu geliyordu devamlı. Şimdi de G5.Bahsettiğim tasarımsal konular değil. Donanımsal konular.
iOS platformunda mesengerden arşivli mesajları sadece ismini yazarak bulabiliyordun sanırım diğer türlü masaüstü versiyonundan bulunuyor.Arkadaslar benim bir mazuratim var çok acil olmasa konu açardım.. affedin bunu.. Messenger'da arşivlenen mesajlar nasıl geri getirilir ?
Evet öyle galiba.. Teşekkürler abi.iOS platformunda mesengerden arşivli mesajları sadece ismini yazarak bulabiliyordun sanırım diğer türlü masaüstü versiyonundan bulunuyor.
Ekran değiştirilebilir derlerse değiştirilecek değiştirilemez derlerse yenisini gönderecekler, bana göre esneme varsa ekranı değiştirip gönderirler.CİHAZIN EKRAN SOL ÜST KISMINDA ESNEME OYNAMA ARIZASI GÖRÜLDÜ ŞARJ VE KAPANMA ARIZALARI GÖRÜLMEDİ “BU SORUN EKRANIN DEĞİŞTİRİLMESİYLE GİDERİLEBİLİR. İŞLEME İPHONE'UNUZU APPLECARE ONARIM MERKEZİ'NE GÖNDEREREK DEVAM EDECEĞİZ, BURADA APPLE, EKRANIN DEĞİŞTİRİLİP DEĞİŞTİRİLEMEYECEĞİNE KARAR VERECEK.” Gelen mesaj buBeyler sizce ne olur var mı bu şekil bişey ile karşılaşan
Esneme var kasada boşluk var. Cihaz Ankara'da başka yere mi gidecek kaç günde sonuçlanır.Ekran değiştirilebilir derlerse değiştirilecek değiştirilemez derlerse yenisini gönderecekler, bana göre esneme varsa ekranı değiştirip gönderirler.
Orasını bilemiyorum ama il dışına çıkacaksa 5 günü bulur bence.Esneme var kasada boşluk var. Cihaz Ankara'da başka yere mi gidecek kaç günde sonuçlanır.
Ankara'dan İstanbul'a gider en fazla neyse sağolasınOrasını bilemiyorum ama il dışına çıkacaksa 5 günü bulur bence.
Bayern maçına bakmanı tavsiye ederim.Sıkıldım/Şiştim ha.