CorvoAttano
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 61
Duyrulur...

güzel fiyatDuyrulur...
![]()
link?İzmir'de koministler olay çıkarmış hemde ne olay [emoji16]
Ya biliyorum amd sıkıntılı bak bende kullanıyorum ama, nvidia çok itici geliyor. AMD yazılım sorunlarında sıkıntısı olmayan bir şirket bence (şuandan bahsediyorum.)Bilmediğin için sana öyle geliyordur. Biz AMD den çok çektik.
Allah aşkına , bunun iş ve işçiyle ne alakası var? arkadaşlar o malum işte çalışmıyorsa bu kafa ne?
Kominist kafası anlamak mümkün değil.Allah aşkına , bunun iş ve işçiyle ne alakası var? arkadaşlar o malum işte çalışmıyorsa bu kafa ne?
Katılıyorum.Kime ne, herkes kendine baksın.ne takıyorsunuz? vucut onların göstermek yada göstermemek onlara kalmış keşke oraya gitseymişim...
esmer olan kezban gibi keşke oraya gitseymişim...Katılıyorum.Kime ne, herkes kendine baksın.
Yaptıkları iyi birşey mi yanı ? Neyse büyüyünce anlarsınız olayları, suan gelişen seyleri idrak edemiyorsunuz.Katılıyorum.Kime ne, herkes kendine baksın.
Ben siyasi gorus vs. ona bir sey demiyorum.kıyafetlerini cikarmalarina diyorum.İyi kotu kisiden kisiye degisir.Onlara gore iyi olanda buymus demekki.Ahlakli olana kadar once insan olmayi ogrenmek gerekiyor bence.Biz daha insan olamadik malesef.Yaptıkları iyi birşey mi yanı ? Neyse büyüyünce anlarsınız olayları, suan gelişen seyleri idrak edemiyorsunuz.
İnsan olamadığı genelleştirmesen iyi olur. Zaten siyasi görüş ile ilgili birşey demedim konuşmadım, kıyafet çıkartmaları iyi mi diyorsun sen şimdi? Tamam kemer zam geldiğinde bakkala çıplak git o zaman protesto et bakalım ne olcak.Ben siyasi gorus vs. ona bir sey demiyorum.kıyafetlerini cikarmalarina diyorum.İyi kotu kisiden kisiye degisir.Onlara gore iyi olanda buymus demekki.Ahlakli olana kadar once insan olmayi ogrenmek gerekiyor bence.Biz daha insan olamadik malesef.
@scorpion