Aynen öyle, katılıyorum yoksa silinecek yanı biliyorum.Burayada mesaj yazarken silinmemesi için neden yazar olduk ...
Aynen öyle, katılıyorum yoksa silinecek yanı biliyorum.Burayada mesaj yazarken silinmemesi için neden yazar olduk ...
Ahlakli olana kadar once insan olmayi ogrenmek gerekiyor bence.Biz daha insan olamadik malesef.
@scorpion
Takma kafaya, en azından red almışsın bana cevap vermeye tenezzül bile etmedi.Reddedildim
Hangi konuda?Reddedildim
hayırlısı be ..Reddedildim
ben cümleyi tam anlayamadım neden bilemiyorumBen artık kimsenin profiline bakan insanların fotoğrafına etiketlenmek istemiyorum.
huawei kötüdürBir telefon alacağız, adam akıllı araştırıyoruz, elemanın birisi daha telefonu eline almamış, şurası şöyle kötü, burası şöyle sorunlu diye yazıyor ya. Hah işte Allah onların cümlesinin bin türlü belasını versin. Ne lanet, ne garip, ne saçma insanlarsınız ya Hû!
Oh be rahatladım..
Hangi telefonu alacaksiniz?Bir telefon alacağız, adam akıllı araştırıyoruz, elemanın birisi daha telefonu eline almamış, şurası şöyle kötü, burası şöyle sorunlu diye yazıyor ya. Hah işte Allah onların cümlesinin bin türlü belasını versin. Ne lanet, ne garip, ne saçma insanlarsınız ya Hû!
Oh be rahatladım..
Ben şahsen g5 tasarımını beğenmedim arka kısmı berbat elime alsam kurcalasamda berbat kurcalamasamda. Ama sizin dediğiniz su noktada doğru, cihazın teknik özellikleri kısmında haklısınız kurcalamadan kullanmadan bilemezsiniz ama tasarımı videolardan v.s ayrıntıyla görebilirsiniz.Huawei P9 alıyorum yurt dışından. Türkiye'de Ağustos gibi tanıtılacak, avrupada daha yeni satışa çıktı. Sadece bu telefon için söylemedim, her zaman var böyleleri. LG G5 için bile var şuan. Her marka ve model için var bu tipler.
Bahsettiğim tasarımsal konular değil. Donanımsal konular.Ben şahsen g5 tasarımını beğenmedim arka kısmı berbat elime alsam kurcalasamda berbat kurcalamasamda. Ama sizin dediğiniz su noktada doğru, cihazın teknik özellikleri kısmında haklısınız kurcalamadan kullanmadan bilemezsiniz ama tasarımı videolardan v.s ayrıntıyla görebilirsiniz.
Para da yükleseydin bari![]()
5 liralık kart için neler çektim hey Allahım
Veznedeki kadın biraz cinsti. 10 lira yükledi bıraktı söve söve çıktım ptt'den. Atm'ye taktım yüklemedi kartı aktifleştirmem lazımmış. Yarına kaldı para.(Aktifleştirdim)Para da yükleseydin bari![]()
Ya bu Facebook'da bir dümen dönüyor işte profilime en son bakanları falan gösteriyor muş da milleti etiketliyor sana olmadı mı?ben cümleyi tam anlayamadım neden bilemiyorum![]()
kartı aktifleştirmeden 300 lira felan yükleyebilirsin paketin için de kullanma kılavuzu var orada yazıyor.Veznedeki kadın biraz cinsti. 10 lira yükledi bıraktı söve söve çıktım ptt'den. Atm'ye taktım yüklemedi kartı aktifleştirmem lazımmış. Yarına kaldı para.(Aktifleştirdim)
Zaten topu topu 100 arkadas var bana olmadıYa bu Facebook'da bir dümen dönüyor işte profilime en son bakanları falan gösteriyor muş da milleti etiketliyor sana olmadı mı?
Başka bir zaman başka bir kafayla tekrar okuyacağım.Ben artık kimsenin profiline bakan insanların fotoğrafına etiketlenmek istemiyorum.
ben de de 123 falan ama bildirim geliyor işte bir de onlara yorum atıyolar falan.Zaten topu topu 100 arkadas var bana olmadı![]()
Oh be yalnız değilmişimBaşka bir zaman başka bir kafayla tekrar okuyacağım.
Valla atm geri verdi parayla kartı. Paketteki dediğin kağıtta da aktifleştirin diyor. Yarın bir daha deneyecem.kartı aktifleştirmeden 300 lira felan yükleyebilirsin paketin için de kullanma kılavuzu var orada yazıyor.
Niye? Nasıl bir hata veriyor?Tapatalk beni çıldırtacak.