Öve öve bitiremedikleri quadbeat 3 bumuymuş. Bass namına bişey olmadığı gibi kulağada oturmuyor. Ama her sesi az buçuk veriyor. Kesinlikle 100 tl gibi bir ederi yok bu keratanın.
Son düzenleme:
Türk doğduğun için.[emoji14]Ben niye Japonya'da doğmadım ya...
Taktığın telefon çöp ise kulaklığa bahane bulma benceÖve öve bitiremedikleri quadbeat 3 bumuymuş. Bass namına bişey olmadığı gibi kulağada oturmuyor. Ama her sesi az buçuk veriyor. Kesinlikle 100 tl gibi bir ederi yok bu keratanın.
Turkcell T50. Poweramp + dolby var. Amiral gemisi telefonların veremediği bassi ve tizi veriyor. O konuda bir sıkıntı yok yani [emoji106]Taktığın telefon çöp ise kulaklığa bahane bulma bence![]()
Bizim sınıfta da elemanın telinde meizu var. Viperfx kurmuş ayarlar falan yapılı. Spotify dan açtığımız aynı parçada 30 liralık Sony kulaklıkla iki cihazda da deneme yaptık, Z5 her türlü deşiyor yani. Ben de daha önceden Viperfx kullandım, poweramp kullandım dijital kütüphaneye geçmeden önce. Ne kurcalardım cidden. Lg nin kulaklıkları telefon seçiyor, benden demesi.Turkcell T50. Poweramp + dolby var. Amiral gemisi telefonların veremediği bassi ve tizi veriyor. O konuda bir sıkıntı yok yani [emoji106]
Arkadaşlar İngilizce bi kelimenin açıklamasını bulabileceğim site öneriniz var mı?
siyasete girmesini istemem konunun ama ankarada doğmuş büyümüş biri olarak, ilkokul ortaokul lisede bu kadar gereksiz bir gün hatırlamam. hele bir de anıtkabir ve akm muhabbeti olurdu, götürürlerdi, önümüzden asker top geçip giderdi. boşa giden bir gün olurdu. kutul amare meselesi çıkması gerçekten güzel oldu. ayrıca, sanmam ki şehitlerin birçok meselesi varken böyle bir derdi olacağını. şahsen kendim askere gidecek olsam bunlardan ziyade insanı için toprağı için, kendi akrabalarım için, din için devletin bekası için şehit olmayı arzu ederdim.Bu kadar mi degersiz bu bayram.Arkadaslar kucuk buyuk hepinizi bayraklarla Sokaklarda gormek isterim.Bu bayram hepinizin güle oynaya kutlayalim.İnanın şehitlerimiz kutlanmasini bizden cok isterlerdi.
Konuyu uzatip tartismaya girmek istemiyorum sizinle ayni fikirde degilim.siyasete girmesini istemem konunun ama ankarada doğmuş büyümüş biri olarak, ilkokul ortaokul lisede bu kadar gereksiz bir gün hatırlamam. hele bir de anıtkabir ve akm muhabbeti olurdu, götürürlerdi, önümüzden asker top geçip giderdi. boşa giden bir gün olurdu. kutul amare meselesi çıkması gerçekten güzel oldu. ayrıca, sanmam ki şehitlerin birçok meselesi varken böyle bir derdi olacağını. şahsen kendim askere gidecek olsam bunlardan ziyade insanı için toprağı için, kendi akrabalarım için, din için devletin bekası için şehit olmayı arzu ederdim.
Bu kadar radikal olmamak lazım ikisininde kutlanması lazımsiyasete girmesini istemem konunun ama ankarada doğmuş büyümüş biri olarak, ilkokul ortaokul lisede bu kadar gereksiz bir gün hatırlamam. hele bir de anıtkabir ve akm muhabbeti olurdu, götürürlerdi, önümüzden asker top geçip giderdi. boşa giden bir gün olurdu. kutul amare meselesi çıkması gerçekten güzel oldu. ayrıca, sanmam ki şehitlerin birçok meselesi varken böyle bir derdi olacağını. şahsen kendim askere gidecek olsam bunlardan ziyade insanı için toprağı için, kendi akrabalarım için, din için devletin bekası için şehit olmayı arzu ederdim.
zamanında çocukken bu kadar bıktırırlarsa, insanı soğuturlarsa böyle oluyor belki de.Bu kadar radikal olmamak lazım ikisininde kutlanması lazım
Teog molası mıydı?Selamlar ahali ! Artık hazırım gibi.
Evet hocamTeog molası mıydı?
Sınav ne zaman?Evet hocam![]()
Çarşamba perşembeSınav ne zaman?
Çok teşekkürler hocam.başarılar teogda