Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Öve öve bitiremedikleri quadbeat 3 bumuymuş. Bass namına bişey olmadığı gibi kulağada oturmuyor. Ama her sesi az buçuk veriyor. Kesinlikle 100 tl gibi bir ederi yok bu keratanın.

Son düzenleme:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Öve öve bitiremedikleri quadbeat 3 bumuymuş. Bass namına bişey olmadığı gibi kulağada oturmuyor. Ama her sesi az buçuk veriyor. Kesinlikle 100 tl gibi bir ederi yok bu keratanın.
Taktığın telefon çöp ise kulaklığa bahane bulma bence :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Her kulaklık, her cihazda aynı performansı vermez. Aklınızda bulunsun.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Turkcell T50. Poweramp + dolby var. Amiral gemisi telefonların veremediği bassi ve tizi veriyor. O konuda bir sıkıntı yok yani [emoji106]
Bizim sınıfta da elemanın telinde meizu var. Viperfx kurmuş ayarlar falan yapılı. Spotify dan açtığımız aynı parçada 30 liralık Sony kulaklıkla iki cihazda da deneme yaptık, Z5 her türlü deşiyor yani. Ben de daha önceden Viperfx kullandım, poweramp kullandım dijital kütüphaneye geçmeden önce. Ne kurcalardım cidden. Lg nin kulaklıkları telefon seçiyor, benden demesi.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar İngilizce bi kelimenin açıklamasını bulabileceğim site öneriniz var mı?

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
9oBM13.png

Yav hoca zamanı mı şimdi bunun?!

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Ben kimseye birşey yapmadım.
Onların bu pislikte boğulması gerekiyordu, benim değil.
Çünkü bu pisliği ben üretmedim, kim ürettiyse onun boğulması gerekmez mi.
Niye böyle oldu.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Bu kadar mi degersiz bu bayram.Arkadaslar kucuk buyuk hepinizi bayraklarla Sokaklarda gormek isterim.Bu bayram hepinizin güle oynaya kutlayalim.İnanın şehitlerimiz kutlanmasini bizden cok isterlerdi.
siyasete girmesini istemem konunun ama ankarada doğmuş büyümüş biri olarak, ilkokul ortaokul lisede bu kadar gereksiz bir gün hatırlamam. hele bir de anıtkabir ve akm muhabbeti olurdu, götürürlerdi, önümüzden asker top geçip giderdi. boşa giden bir gün olurdu. kutul amare meselesi çıkması gerçekten güzel oldu. ayrıca, sanmam ki şehitlerin birçok meselesi varken böyle bir derdi olacağını. şahsen kendim askere gidecek olsam bunlardan ziyade insanı için toprağı için, kendi akrabalarım için, din için devletin bekası için şehit olmayı arzu ederdim.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
siyasete girmesini istemem konunun ama ankarada doğmuş büyümüş biri olarak, ilkokul ortaokul lisede bu kadar gereksiz bir gün hatırlamam. hele bir de anıtkabir ve akm muhabbeti olurdu, götürürlerdi, önümüzden asker top geçip giderdi. boşa giden bir gün olurdu. kutul amare meselesi çıkması gerçekten güzel oldu. ayrıca, sanmam ki şehitlerin birçok meselesi varken böyle bir derdi olacağını. şahsen kendim askere gidecek olsam bunlardan ziyade insanı için toprağı için, kendi akrabalarım için, din için devletin bekası için şehit olmayı arzu ederdim.
Konuyu uzatip tartismaya girmek istemiyorum sizinle ayni fikirde degilim.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bu kadar radikal olmamak lazım ikisininde kutlanması lazım

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Oh be ! Yavaş yavaş spora başladım.Bayağıdır adam akıllı yapmıyodum.Bi dikiş tutturursam tamamdır.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Ulan ben benim peder kadar şekilci adam görmedim hayatımda ya

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Tapatalk'ta 25-30 konudan sonrası gözükmüyor sizde de öyle mi ?

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Alınması gereken kredi: 192
Bu zamana kadar alınan kredi: 147
Kalan zorunlu dersler: 3.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
ViperFX + Dolby + Poweramp = Nirvana

Müziği hakikaten dinliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...