Androıdx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 70
Yolculuk başladı..
Bana çok oluyor yazmaktan vazgeçiyorumYav ben böyle işin... Bir paragraf mesaj yazmışım. Tam göndereceğim, forum hata verdi.
Taslak olarak da kaydetmemiş. Yazmıyorum uleyn!![]()
Kutlu doğum ne ki zaten değil mi?!Yazıklar olsun size ! Ulan 10 dk uzata uzata Kutlu Dogum haftasindan bahsediyor.Sonunda 10 sn 23 Nisan Bayraminiz Kutlu Olsun diyor.Yazıklar Olsun ! Onuda söylemeseydi müdürün elinden mikrofonu tam almaya gidiyordum o arada kutladi.
Yanlis anlasildi sanirim.Kutlu dogum elbette onemli ama madem onu kutluyorsun 23 Nisani da kutlasin biraz ondanda bahsetsin 23 nisan 10 snde gecistirilecek bir sey degil.Kutlu doğum ne ki zaten değil mi?!
O fiber,o fiber değil ama haklısın.Esenyurt/Mehterçeşme/1884 sk 'a fiber alt yapı istiyorum lanet olsun ronaldolu reklamlarınıza![]()
Bende var birkaç değişiklik.Youtube oynatıcısı değişen başkası var mı?
Çok saçma olmuş gerçekten. En iyisi Google Drive bence. En azından böyle saçma sapan şeyler yapmıyor.Bunlar ne yapmaya çalışıyor
![]()
Bende de var hatta konu acicaktimda zor geldiBende var birkaç değişiklik.
Malesef Kutlu Doğum arka plana 23 Nisandan daha çok atılıyor. Ve buna ufak bişeyden bi dünya sorun çıkaran arkadaşlar hiçbişey demiyor.Yazıklar olsun size ! Ulan 10 dk uzata uzata Kutlu Dogum haftasindan bahsediyor.Sonunda 10 sn 23 Nisan Bayraminiz Kutlu Olsun diyor.Yazıklar Olsun ! Onuda söylemeseydi müdürün elinden mikrofonu tam almaya gidiyordum o arada kutladi.
o adres'e vpn olmadan girilmiyor du istersen bir de öyle dene.Forumda snapchat icin bolum yok galiba ?
Bu hatanın ustesinden gelebilen var mı ? Siteye yonlendiriyo ama orda yazan hicbir sorun yok cihazda sadece rootlu ama eskidende oyle kullaniodum.![]()
Adres değil o adreste sorunun cozumu var ama o sorunlar bende yoko adres'e vpn olmadan girilmiyor du istersen bir de öyle dene.
?Steam is down
Mesajı yazdığım saatte steam göçmüştü.