Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
niye evini terk ediyorsun merak ettim. hani bizim milletimizin işi değildir pek.
Aile ici sorun diyelim.niye evini terk ediyorsun merak ettim. hani bizim milletimizin işi değildir pek.
![]()
Boyle daha iyi oldu.Peceteyle azicik temizledim yeri tahta koydum cantayida yastik yaptim iyi oldu.Hem disaridanda gozukmez.Neyse ben uyumaya calisayim.Herkese İyi geceler
senin bu yaptığını iyi bir şey gibi gösteren tüm arkadaşlarınla bağlantını kes ve ailenin yanına dön. bu yaşta neyin derdini yaşıyorsunuz anlamıyorum. yaptıklarına bakılırsa epey de gamsızsın.![]()
Boyle daha iyi oldu.Peceteyle azicik temizledim yeri tahta koydum cantayida yastik yaptim iyi oldu.Hem disaridanda gozukmez.Neyse ben uyumaya calisayim.Herkese İyi geceler
Kesinlikle katılıyorumsenin bu yaptığını iyi bir şey gibi gösteren tüm arkadaşlarınla bağlantını kes ve ailenin yanına dön. bu yaşta neyin derdini yaşıyorsunuz anlamıyorum. yaptıklarına bakılırsa epey de gamsızsın.
Ben attım silindiler bende arıyorum diger sayfaları .Şimdi ben buradan telefonu nasıl buldunuz diye yazsam mesajım silinecek veya uyarı alacağım doğru mu?
Yeni bir telefon içinde konu mu açayım şimdi nasıl buldunuz diye? Zaten satışta değil.Ben attım silindiler bende arıyorum diger sayfaları .
Evet doğruŞimdi ben buradan telefonu nasıl buldunuz diye yazsam mesajım silinecek veya uyarı alacağım doğru mu?
Normal bir şey.Japonyada 7.1 siddetinde deprem olmus.