- Reaksiyon puanı
- 1,317

Benim 10 yıllık antikaya kamyon lediyle makyaj yaptım

![]()
Benim 10 yıllık antikaya kamyon lediyle makyaj yaptım![]()
Şu adamın sitesine her turlu zarari verin ddos mu diyosunuz neyse yapin gitsin.Yahu bide ust uste mesaj atmis yuzsuz! Sinir oluyorum ! Dava acin şikayet edin !TARAFSIZ HABERİN DOĞRU ADRESİ
takip edebilirmisiniz
nedenŞu adamın sitesine her turlu zarari verin ddos mu diyosunuz neyse yapin gitsin.Yahu bide ust uste mesaj atmis yuzsuz! Sinir oluyorum ! Dava acin şikayet edin !
Neden ? Forum kurallarini okumalisin.Next Next deyip gecmeyin
kusura bakmayınNeden ? Forum kurallarini okumalisin.Next Next deyip gecmeyin![]()
Yukarda ne yazıyor? Reklam panosumu burası. Madem reklam yapıcan parasını ver sahibine.
Sportsdirect mi? Satinalma islemleri sonunda gönderilen yerleri göstermesi gerek.Spordirect türkiyeye gönderiyor mu?
Ama şimdi bunu okuyunca burada müzik paylaşasım geldi . Biraz yaramazlık mı yapsak ki [emoji1]Bir hafta rahatsınız, burada müzik paylaşan olmaz sanırım![]()
Konudan uzaklaştırmaYine mi şutladınız [emoji23]
Sportsdirect mi? Satinalma islemleri sonunda gönderilen yerleri göstermesi gerek.
Günaydın dicektim vazgeçtimkendimi iyi hissetmiyorum...
Bu hitap sekli hiç hoş değil, her kim olursa olsun.Yine mi şutladınız [emoji23]
Bende işe yaramaz o. Kapının resmini bir ara atarım çok kalın.Arkadaşlar sakın Paypal kartlarınızı çöpe atmayın. Dışarıda kalırsanız kapıyı açmak için kullanırsınız.![]()
Aynen, her kapıya işlemez. Benim evin çelik kapısını açmıştı o ayrı konu.Bende işe yaramaz o. Kapının resmini bir ara atarım çok kalın.
Aynen, her kapıya işlemez. Benim evin çelik kapısını açmıştı o ayrı konu.![]()
Bazı kapılarda kart sokmayı engelleme amaçlı plak gibi bir şey oluyor bizimkinde de var kart, tel girmiyor.Bende işe yaramaz o. Kapının resmini bir ara atarım çok kalın.
Senden adam olmaz dedileeeeeer
Deli dediler ebelli dediler, Maradona attı bu tanrının eli dedilerBana da deli dedileeeer.![]()
Deli dediler ebelli dediler, Maradona attı bu tanrının eli dediler
Eypio ile Cash güzel girmişler. Anılı pek sevmemAklıma getirdin şarkıyı, hemen açtım. Kaç gün dilimde dönüp durmuştu. Yine aynısı olacak.![]()
Şeyhoyu unutmaEypio ile Cash güzel girmişler. Anılı pek sevmem![]()