Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Şeyhoyu söylemeye bile gerek yok. Kalitesi belliŞeyhoyu unutma

Şeyhoyu söylemeye bile gerek yok. Kalitesi belliŞeyhoyu unutma
Bu kadar basit bir işti işte Erlendur deyyusunu öldürmek, kaç bölümdür ne kıvranıyorsunuz anlamadım.
Ragnar'ı da keş görmekten içim sıkıldı.
Şu keşlikten kurtarsın da 10 bölüm düzgün bi Ragnar izleyelim.Bu sezonda bir çok şeyi gereksiz uzatıp bayıyorlar derken ; 4. Sezonun 20 bölüm olarak planlanmış olup, 10. bölümden sonra biraz ara verip tekrar devam edeceklerini öğrendikten sonra taşlar yerine oturdu.![]()
İyi de 4.5 mobil internete yönelik bir çalışma.Böyle 4,5G nin Allah bin belasını versintestlerde Ping 30 ms çıkıyor ama online oyunlarda bazen Ping 250 ms yi geçtiği için oyun duraklatılıyor.
![]()
Telefondan oynarken sorun yaşıyorum zatenİyi de 4.5 mobil internete yönelik bir çalışma.
Pinginnin bukadar artmsi operatorle balantili olcağını sanmiyorum Ama eger ping attiyosa sende 3g kullan artik az kisi kullandigi icin cok daha hizliBöyle 4,5G nin Allah bin belasını versintestlerde Ping 30 ms çıkıyor ama online oyunlarda bazen Ping 250 ms yi geçtiği için oyun duraklatılıyor.
![]()
O testler yapılırken baz istasyonlarını kullanan yoktu bu yüzden testlerdekinin altında hızları görüyoruz.Ayrıca ben telefonun desteklediği kadar hız alıyorum.Arkadaslar 3G de vaadedilen hizin sadece %10u gorebilioduk 4.5G dede vadedilen hizin yaklasik%20 simi goruyoruz sice 5Gde yuzde vaad edilen hizin yuzde kacini goruruz Ve bide hizi boyle buyuk kayipla gormemizin sebebi operatorler mi yoosa ttnet alt yapisi mi
Öyle yapıyorum artık. Zaten normal gezintide 4,5G nin çokta faydası olmadı. İndirme yaparken çok iyi ama.Pinginnin bukadar artmsi operatorle balantili olcağını sanmiyorum Ama eger ping attiyosa sende 3g kullan artik az kisi kullandigi icin cok daha hizli
Yurtdisinda mi yasiyorsunuz?![]()
Off sıkıcı ...
Yok dil bolumunde okuyorum hergun boyle paragraf bide ince ayrinti yaniltici kelimeler filan surekli paragrafa bakmak zorunda kaliyorsunYurtdisinda mi yasiyorsunuz?
Herseyin İngilizce olup ta yukarida kalan bolumde yazan yazilarin Türkce olusu da bir entresan olmusYok dil bolumunde okuyorum hergun boyle paragraf bide ince ayrinti yaniltici kelimeler filan surekli paragrafa bakmak zorunda kaliyorsun![]()
AynenHerseyin İngilizce olup ta yukarida kalan bolumde yazan yazilarin Türkce olusu da bir entresan olmusİngilizce önemli hocam. Önem verin. Yasiniz gecince cok zor oluyor. Bazi seyler gecikiyor veya hic olmayacak pozisyona giriyor. Basarilar dilerim.
Hergun ayni ruyayi goruyodum bir ara bendeBilinçaltıma ben bile şaşırıyorum. Kaç gündür garip rüyalar görüyorum.
Resmen rüyalarım bugta kalmış.![]()
Hergun ayni ruyayi goruyodum bir ara bende
Spam olarak işaretle daha gelmez spam klasörüne düşer.şu e-posta bildirimlerini nasıl kapatırız?
onu biz de biliyok hacıSpam olarak işaretle daha gelmez spam klasörüne düşer.
Alp Er Tunga öldi mü?Game of Thrones yeni sezona az bir vakit kala o klişe soruyu soruyorum; Jon Snow öldü mü?
Fiberliyo cevdet fiberliyonoliyi burda, burda noliyi
Hacı ?onu biz de biliyok hacıburdan kapatma yok mu?