Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Yahu su polis ve itfaiyeleri anlamış değilim. Gece gece sitenin önünden geçerken yol boş olmasına rağmen boşu bosuna siren açıyorlar bunu inadına mı yapıyorlar nedir iyice ayar oldum. Sonunda kamera kaydı alıp şikayet edicem....

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Koskoca yazılım sirketinin bu kadar geriden gelmesi ...

Bir de kolaymış .

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Çok değişik bir sınavdı. Her soruyu yapmama rağmen düşük de alabilirim yüksek de. Sonuç sürpriz olacak. :D

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bugün bimekste telefonlara kısa bi göz attım çoktandır bakınmamıştım.
İlk önce LG G4 e baktım son zamanlarındaki fiyatı düşmesi nedeniyle ilgimi çekti(bimekste hala 1900₺ ama internette 1200₺ civarına alınabiliyor.) vr bence internet fiyatını hak eden bir cihaz. Hemen yanındaki V10 ise tasarım ve kalite olarak güzeldi ama fiyatı aşırı pahalı.
Zenfone 2 ye baktım LG G4ten sonra arkadaki tuşlar çok basit/kalitesiz hissettirdi. Yan sıradaki casper lara bakınırken sırasıyla plastik kasa devam ederken metal yekpare kasalı bi casper a denk geldim ve bu kasasıyla telefona resmen hayran kaldım. Cidden güzel bir telefon yapmış casper. Yanındaki huawei in p li bir modeli vardı o da benzer kasa özelliklerine sahipti ve o da güzeldi.
Sırada sony ve samsung vardı. Sony tasarımlarını hiç beğenmedim. Zira samsungtan da ümidim vardı ama s7 edge yi elime aldım ve biraz kurcaladım ama nedense ısınamadım. Tamam görünüş güzel ama insan metal tasarım arıyor ve arayüzdeki simgeler çok büyük gelfi belki de önceden değiştirmişlerdir.
Bir iphone kullanıcısı olarak beni en çok şaşırtan casper ın metal tasarımlı telefonuydu. En çok hüsrana uğradığım telefon ise samsung modelleri oldu. Belki de yüksek fiyatları ve ilgi çekici tasarımıyla beklentim çok yükselmiş ve karşılığını bulamamışta olabilir S7 edge için.
Biraz yazayım dedim çoktandır yazmıyordum buraya .

Herkese iyi geceler ...

Casper dünün yerden bitmesi. Keza GM de öyle.

Zaten bu LG'yi bir G4 kurtarabilirdi. Kurtaramamış. Üzücü. G5 gebeş olmuş resmen. Hakkını veriyor bu kelimenin.

V10 konusunda dediklerinize de katılıyorum. Pahalı.

Sony'nin omnibalance tasarımı herkese hitap etmeyebilir ancak saygı duyulması gerekir diye düşünüyorum tasarım anlayışlarına.

Samsung mu? S6 inceydi güzeldi. Tek kamera çıkıntısı sıkıntıydı. S7 ile kalınlaştı çıkıntı azaldı. Ne kadar mantıklıysa artık. Bir tek Mongoose olayını sevdim. En azından Qualcomm'un Snapkalorifer serisinin özelleştirilmiş işlemcileri ve sırf bu yüzden piyasa tekeli haline geldiğinden, böyle bir hamleye gerek vardı. Samsung ilk adımı attı. Mediatek ve diğerleri hala ARM'nin özelleştirilmemiş işlemcilerini kullanıyor.

Ayrıca Apple SE ile birçok kişinin kalbini çalacak gibi. 1999 TL önce çok pahalı gelse de sonradan mantıklı olduğu anlaşılıyor.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Üniversitelerdeki tez veya projeyi kontrol eden sistem hakkında bilgi sahibi olan var mı? %60'a kadar alıntı yapma hakkı varmış sanırım. En azından ben öyle biliyorum.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Üniversite okuyan "eşşşşek kadar birinin" sabah dolmuşa binip, içerde sütaş çikolotalı sütünü içip, bir iki durak sonra açılan kapıdan çöpünü atmasıyla başladı günümüz. Adamı uyardım diyemiyorum, adam olacak yaşta ve kafada değil, elemanın diyelim. Bu elemanı biraz uyarıp üzerine eşşşeeek kadar adam olmuşsun, orası çöp mü, orayı baban yaşında adam temizliyor diyorum , sıpa gelmiş bir de horoz gibi dikleniyor üstüne dikkat et diyor. Lan sikletimin yarısısın, kosam yarısı boşa gidecek alacam ayağımın altına hala artiz artiz söyleniyor.

Yok, bunun gibiler okusa nolacak, yapacan güzelinden bir çöpcü. Bitirse nolacak bunun gibi cibilliyetsizler..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Üniversite okuyan "eşşşşek kadar birinin" sabah dolmuşa binip, içerde sütaş çikolotalı sütünü içip, bir iki durak sonra açılan kapıdan çöpünü atmasıyla başladı günümüz. Adamı uyardım diyemiyorum, adam olacak yaşta ve kafada değil, elemanın diyelim. Bu elemanı biraz uyarıp üzerine eşşşeeek kadar adam olmuşsun, orası çöp mü, orayı baban yaşında adam temizliyor diyorum , sıpa gelmiş bir de horoz gibi dikleniyor üstüne dikkat et diyor. Lan sikletimin yarısısın, kosam yarısı boşa gidecek alacam ayağımın altına hala artiz artiz söyleniyor.

Yok, bunun gibiler okusa nolacak, yapacan güzelinden bir çöpcü. Bitirse nolacak bunun gibi cibilliyetsizler..
Sütü ben de içerim, ama gerisinde haklısın. :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Sütü ben de içerim, ama gerisinde haklısın. :)
bizde içeriz, süte bişey demiyorum zaten. torku günlük süt arada alırım. amma pipetle çikolatalı sütü ayaküstü dolmuşta kahvaltı niyetinede olsa içmem. Neyse, vebali üstüne. Çöplüğe müstehak olandan temizlik beklemek abesle iştigal.

Çek cumhuriyeti adını değiştirip Çekya yapacakmış. Akla gelen espiri, vatandaşlarına ne diyecez :D

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Evi terk ettim cantama bir iki parca esya, bir bicak, bir iki esya aldim.50 tl civari nakit para var cuzdanda birde gitarimi aldim

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Simdi bi kulube buldum icine girdim bu geceyi geciricem burda.niye buraya yaziyorum bilmiyorum :) Evsiz biride sdn uyesi olabiliyormus demek ki

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
İst gidip gitarla (calamasamda) para toplasam mi bir yere oturup ?Dilenmekten iyidir calamiyorum ama olsun.kalicak yer tavsiyesi olan var mi ? Suan tekirdagdayim.İst gitsem mi acaba ? Evsizlerin kaldigi bir yer falan var mi ?

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
İst gidip gitarla (calamasamda) para toplasam mi bir yere oturup ?Dilenmekten iyidir calamiyorum ama olsun.kalicak yer tavsiyesi olan var mi ? Suan tekirdagdayim.İst gitsem mi acaba ? Evsizlerin kaldigi bir yer falan var mi ?
Şuan için bulabildiğin en yakın camiye git orada kalmaya çalış.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Şuan için bulabildiğin en yakın camiye git orada kalmaya çalış.
Tüh ya aklima gelmemisti bu saatte gitsem acik degildir.
f87506769654ed96fe7a364a447f2a86.jpg

Burada kaliyorum bu gece.tabi uyuyamadim rahat edemedigimden sanirim
0a03759acac41522256a908492702a0e.jpg

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Okul bahcesi sonucta disarda demir parmaklik var (ben atladim gerci) Parkta vs. Bankta yatmaktan iyidir heralde

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Buradan bakıldığında pek güvenilir durmuyor. Güvenilir olup olmadığını asıl sen bilirsin çünkü orada olan sensin. Yukarıdaki diğer mesajlarda da belirtildiği gibi bir camide kalmanı öneririm.
Cami kapali degil midir ? Disarisi serin pekte bu satte dolasmak istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...