Yahu su polis ve itfaiyeleri anlamış değilim. Gece gece sitenin önünden geçerken yol boş olmasına rağmen boşu bosuna siren açıyorlar bunu inadına mı yapıyorlar nedir iyice ayar oldum. Sonunda kamera kaydı alıp şikayet edicem....
Bugün bimekste telefonlara kısa bi göz attım çoktandır bakınmamıştım.
İlk önce LG G4 e baktım son zamanlarındaki fiyatı düşmesi nedeniyle ilgimi çekti(bimekste hala 1900₺ ama internette 1200₺ civarına alınabiliyor.) vr bence internet fiyatını hak eden bir cihaz. Hemen yanındaki V10 ise tasarım ve kalite olarak güzeldi ama fiyatı aşırı pahalı.
Zenfone 2 ye baktım LG G4ten sonra arkadaki tuşlar çok basit/kalitesiz hissettirdi. Yan sıradaki casper lara bakınırken sırasıyla plastik kasa devam ederken metal yekpare kasalı bi casper a denk geldim ve bu kasasıyla telefona resmen hayran kaldım. Cidden güzel bir telefon yapmış casper. Yanındaki huawei in p li bir modeli vardı o da benzer kasa özelliklerine sahipti ve o da güzeldi.
Sırada sony ve samsung vardı. Sony tasarımlarını hiç beğenmedim. Zira samsungtan da ümidim vardı ama s7 edge yi elime aldım ve biraz kurcaladım ama nedense ısınamadım. Tamam görünüş güzel ama insan metal tasarım arıyor ve arayüzdeki simgeler çok büyük gelfi belki de önceden değiştirmişlerdir.
Bir iphone kullanıcısı olarak beni en çok şaşırtan casper ın metal tasarımlı telefonuydu. En çok hüsrana uğradığım telefon ise samsung modelleri oldu. Belki de yüksek fiyatları ve ilgi çekici tasarımıyla beklentim çok yükselmiş ve karşılığını bulamamışta olabilir S7 edge için.
Biraz yazayım dedim çoktandır yazmıyordum buraya .
Herkese iyi geceler ...
Soyledin rahatladın işte. Amaç bu zatenArkadaş siz iyi misiniz? Bu kadar saçma bi başlık ve en az başlık kadar saçma yazılar .. Tuhaf![]()
Biz iyiyiz sen iyi misin?Arkadaş siz iyi misiniz? Bu kadar saçma bi başlık ve en az başlık kadar saçma yazılar .. Tuhaf![]()
Sütü ben de içerim, ama gerisinde haklısın.Üniversite okuyan "eşşşşek kadar birinin" sabah dolmuşa binip, içerde sütaş çikolotalı sütünü içip, bir iki durak sonra açılan kapıdan çöpünü atmasıyla başladı günümüz. Adamı uyardım diyemiyorum, adam olacak yaşta ve kafada değil, elemanın diyelim. Bu elemanı biraz uyarıp üzerine eşşşeeek kadar adam olmuşsun, orası çöp mü, orayı baban yaşında adam temizliyor diyorum , sıpa gelmiş bir de horoz gibi dikleniyor üstüne dikkat et diyor. Lan sikletimin yarısısın, kosam yarısı boşa gidecek alacam ayağımın altına hala artiz artiz söyleniyor.
Yok, bunun gibiler okusa nolacak, yapacan güzelinden bir çöpcü. Bitirse nolacak bunun gibi cibilliyetsizler..
Krdş beğenmiyorsan girme bu konuyaArkadaş siz iyi misiniz? Bu kadar saçma bi başlık ve en az başlık kadar saçma yazılar .. Tuhaf![]()
bizde içeriz, süte bişey demiyorum zaten. torku günlük süt arada alırım. amma pipetle çikolatalı sütü ayaküstü dolmuşta kahvaltı niyetinede olsa içmem. Neyse, vebali üstüne. Çöplüğe müstehak olandan temizlik beklemek abesle iştigal.Sütü ben de içerim, ama gerisinde haklısın.![]()
Allah'a şükürBiz iyiyiz sen iyi misin?
Şuan için bulabildiğin en yakın camiye git orada kalmaya çalış.İst gidip gitarla (calamasamda) para toplasam mi bir yere oturup ?Dilenmekten iyidir calamiyorum ama olsun.kalicak yer tavsiyesi olan var mi ? Suan tekirdagdayim.İst gitsem mi acaba ? Evsizlerin kaldigi bir yer falan var mi ?
Tüh ya aklima gelmemisti bu saatte gitsem acik degildir.Şuan için bulabildiğin en yakın camiye git orada kalmaya çalış.
Hastahane'ler açıktır yada yok mu bir arkadaşın? Önemli olan rahat etmen değil güvende olman...Tüh ya aklima gelmemisti bu saatte gitsem acik degildir.![]()
Burada kaliyorum bu gece.tabi uyuyamadim rahat edemedigimden sanirim![]()
Bence bu gece güvenli bir yer bulup neden böyle bir şey yaptığını sorgulamalısın.Tüh ya aklima gelmemisti bu saatte gitsem acik degildir.![]()
Burada kaliyorum bu gece.tabi uyuyamadim rahat edemedigimden sanirim![]()
Buradan bakıldığında pek güvenilir durmuyor. Güvenilir olup olmadığını asıl sen bilirsin çünkü orada olan sensin. Yukarıdaki diğer mesajlarda da belirtildiği gibi bir camide kalmanı öneririm.Guvenli degil midir
Cami kapali degil midir ? Disarisi serin pekte bu satte dolasmak istemiyorumBuradan bakıldığında pek güvenilir durmuyor. Güvenilir olup olmadığını asıl sen bilirsin çünkü orada olan sensin. Yukarıdaki diğer mesajlarda da belirtildiği gibi bir camide kalmanı öneririm.
Camiler 24 saat açık diye biliyorum ama emin değilim . Cami kulübeden daha iyidir ama kendin bilirsin.Cami kapali degil midir ? Disarisi serin pekte bu satte dolasmak istemiyorum