Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
"Elipsoit, eliptik paraboloit, hiperboloit, hiperbolik paraboloit" ne kadar zor kelimeler.
Bunu matematiğin içine neden sokmuşlar acaba? Matematiksel denklemini mi aklımda tutacağım yoksa ismini mi? :eek:

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
amerikalı ünlü şarkıcı olmanın ilk kuralı;
-klip'de beats ürünleri kullanmak.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
onu bunu bırakın09/2010 üretimli son kullanma tarihi 09/2015 olan yara bandı kullanılır mı?

the grudge'un farenin aynısı o kırdı bu sağlam kaldı gerçi bu 4.fare ötekileri kırmıştım...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Kulaklık gitti ya durup dururken. Melodinin büyük bir kısımını yutuyor, ses çok az geliyor ve basslarda kopuyor müzik.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Fare kirmak nedir yahu :D Bayagi abaniyorsunuz heralde :D
çok kolay inca yazısına avuç içi ile sağlam vurdunmu tamam en çok tekerlek mili kırılıyor oda ilk darbeyi yanlış vurunca oluyor ama bu inca önceki quake ve platoon ve frisby'den sağlam çıktı benim elimde kalmadı...

logitech alamam artık geçti bu 26lira mı? ne kargosuyla 30 filandı...

Son düzenleme:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
çok kolay inca yazısına avuç içi ile sağlam vurdunmu tamam en çok tekerlek mili kırılıyor oda ilk darbeyi yanlış vurunca oluyor ama bu inca önceki quake ve platoon ve frisby'den sağlam çıktı benim elimde kalmadı...
Logitech kullan. Kablosuz bir modelini LoL oynarken sinirlenip duvara fırlattım, götürdüm bir adama. Tamir etti ve olayın üzerinden iki yıl geçti fakat paşalar gibi kullanıyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Kulaklık gitti ya durup dururken. Melodinin büyük bir kısımını yutuyor, ses çok az geliyor ve basslarda kopuyor müzik.
kulak içi ve kulağına taktığın kısımda micro delikli saç varsa o tıkanınca sesi azalabiliyor benim she3595bk'da sol kanalda olmuştu tenenekeyi söküp temizleyince düzeldi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Logitech kullan. Kablosuz bir modelini LoL oynarken sinirlenip duvara fırlattım, götürdüm bir adama. Tamir etti ve olayın üzerinden iki yıl geçti fakat paşalar gibi kullanıyorum.
artık geçti bu inca img-356 son kırılmıyorda ...
kablosu güzel usb to ps/2 adaptörle çalışıyor.

Son düzenleme:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317

İçinden kablosu kırılmıştır. Yeri tespit edip kestikten sonra kopan kısmı ayırıp tekrar bağlarım diyorsan uğraş. Eğer mikrofonluyla o plastiğin içindende kopabiliyor. Bunlar başıma geldiği için yazıyorum. Uğraştın mı dersen hayır :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
kulak içi ve kulağına taktığın kısımda micro delikli saç varsa o tıkanınca sesi azalabiliyor benim she3595bk'da sol kanalda olmuştu tenenekeyi söküp temizleyince düzeldi.
Şöyle diyelim, mesela arka planda arya geçiyorsa o aryanın sesi yükseldiği zaman ses tamamen saçma sapan sapan bir şekilde duyuluyor. Adam brutal yapıyorsa zaten anca duyuluyor, olağan vokallerin anlaşılmasına imkan yok. Bateri solosu geçiyorsa hepsi tek düze geliyor kulağa ve gitar sololarının yarısı havada. Tizler aşırı derinden geliyor, baslar müziği kesiyor. Ses kalitesi genel olarak tırt.
İçinden kablosu kırılmıştır. Yeri tespit edip kestikten sonra kopan kısmı ayırıp tekrar bağlarım diyorsan uğraş. Eğer mikrofonluyla o plastiğin içindende kopabiliyor. Bunlar başıma geldiği için yazıyorum. Uğraştın mı dersen hayır :D
40 lira vermiştim lan buna. :D O kadar piston piston diye övdüler geldiği hale bak. :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Geceleri konuşacak insan olmayınca garip geçiyor. Sıkılmanın ötesinde yalnızmışım hissine kapılıyorum.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Geceleri konuşacak insan olmayınca garip geçiyor. Sıkılmanın ötesinde yalnızmışım hissine kapılıyorum.
Al benden aynısını. Gündüz dünyanın en sosyal adamı olayım geceleri bir fena oluyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Şöyle diyelim, mesela arka planda arya geçiyorsa o aryanın sesi yükseldiği zaman ses tamamen saçma sapan sapan bir şekilde duyuluyor. Adam brutal yapıyorsa zaten anca duyuluyor, olağan vokallerin anlaşılmasına imkan yok Bateri solosu geçiyorsa hepsi tek düze geliyor kulağa ve gitar sololarının yarısı havada. Tizler aşırı derinden geliyor, baslar müziği kesiyor. Ses kalitesi genel olarak tırt.

40 lira vermiştim lan buna. :D O kadar piston piston diye övdüler geldiği hale bak. :D
keşke sony mdr-ex15 alsaydın onun sesi iyi onuda el radyosu bul ona tak aç hışır huşur kanalı bir kaç gün çalsın son ses...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
o zaman sakın özel güvenlik işine girme sitede gece işi çıkarsa tek kalırsın belki iki üç köpek olur yada fare avcısı kedi olur bizde vardı site işinde inşaat süresince çok sayıda fare öldürmüş geceler boyunca sabah fare leşlerini toplama kısmı onlara kalıyormuş...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
o zaman sakın özel güvenlik işine girme sitede gece işi çıkarsa tek kalırsın belki iki üç köpek olur yada fare avcısı kedi olur bizde vardı site işinde inşaat süresince çok sayıda fare öldürmüş geceler boyunca sabah fare leşlerini toplama kısmı onlara kalıyormuş...
Daha okuyoruz aman ne güvenlik görevlisi. :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Sen yine gündüz sosyalmişsin. Bende o da yok pek. :D
Ah... Anlaşıldı... Benim küçük dünya felsefeme göre teknik konularda başarılı insanlar her daima asosyaldir. Zira sosyal olsalar teknik konulara merak duymazlardı değil mi? Bu yüzden pek şaşırtmadı bir teknoloji sitesinde asosyal birine denk gelmek. Sizi küçümsemek için demiyorum tabii ki de bunları. Bu tarz insanlar garip bir şekilde insanları aşırı bir şekilde irdeleyip, bir şekilde kendi içinde bulundukları durumun en kötüsü olduklarını düşünüyorlar. Bir yandan topluma karşı öfke ve teknik yönlerdeki başarıdan kaynaklı olarak kibir kendini gösterirken, diğer yanda başarısız oldukları konularda aşağılık duygusuna kadar giden bir duygu yaşıyorlar, sanki başarılı olmaları onların yazgısıymış gibi. Bununla beraber ciddi saplantılarda kendisini gösterebiliyor sosyal ilişkiler hakkında.

Bunları cidden sizi küçümsemek için yazmadım, eğer gerçekten öyle bir insansanız size tavsiyem bütün sosyal çevrenizi kökten değiştirerek içinizden geldiği gibi davrandığınız bir çevreye geçmeniz olacaktır.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ah... Anlaşıldı... Benim küçük dünya felsefeme göre teknik konularda başarılı insanlar her daima asosyaldir. Zira sosyal olsalar teknik konulara merak duymazlardı değil mi? Bu yüzden pek şaşırtmadı bir teknoloji sitesinde asosyal birine denk gelmek. Sizi küçümsemek için demiyorum tabii ki de bunları. Bu tarz insanlar garip bir şekilde insanları aşırı bir şekilde irdeleyip, bir şekilde kendi içinde bulundukları durumun en kötüsü olduklarını düşünüyorlar. Bir yandan topluma karşı öfke ve teknik yönlerdeki başarıdan kaynaklı olarak kibir kendini gösterirken, diğer yanda başarısız oldukları konularda aşağılık duygusuna kadar giden bir duygu yaşıyorlar, sanki başarılı olmaları onların yazgısıymış gibi. Bununla beraber ciddi saplantılarda kendisini gösterebiliyor sosyal ilişkiler hakkında.

Bunları cidden sizi küçümsemek için yazmadım, eğer gerçekten öyle bir insansanız size tavsiyem bütün sosyal çevrenizi kökten değiştirerek içinizden geldiği gibi davrandığınız bir çevreye geçmeniz olacaktır.

O kadar yazı yazmızşın, üzgünüm. Benim kişiliğime biraz ağır kaçar bu tabirler. Asosyal olarak görmüyorum kendimi. Aynı zamanda çok sosyal olarak da. Çevrem geniştir fakat herkesle takılmam. Gezerim de tozarım da o ayrı konu. Yani eve tıkılıp kalmam. Bu sene biraz kabuğuma çekildim o kadar. Üniversite hayatım için bir beklentim vardı. Bu sene için onu gerçekleştiremedim. Yalnızlık duygusu muhabbeti de ondan çıktı zaten. Ayrıca teknik konularda da çok iyi değilimdir. Öğrenmem gereken o kadar çok şey var ki...
Gel gelelim topluma karşı bakış açıma. Hiç kimseye, hiçbir şeye karşı kibirli ve öfkeyle bakmadım. Bakmam da. Ailemden ne gördüysem o şekilde.

Neyse... Bunları açıklama gereği duydum. Hak etmediğim bir çıkarımda bulundun çünkü. :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
O kadar yazı yazmızşın, üzgünüm. Benim kişiliğime biraz ağır kaçar bu tabirler. Asosyal olarak görmüyorum kendimi. Aynı zamanda çok sosyal olarak da. Çevrem geniştir fakat herkesle takılmam. Gezerim de tozarım da o ayrı konu. Yani eve tıkılıp kalmam. Bu sene biraz kabuğuma çekildim o kadar. Üniversite hayatım için bir beklentim vardı. Bu sene için onu gerçekleştiremedim. Yalnızlık duygusu muhabbeti de ondan çıktı zaten. Ayrıca teknik konularda da çok iyi değilimdir. Öğrenmem gereken o kadar çok şey var ki...
Gel gelelim topluma karşı bakış açıma. Hiç kimseye, hiçbir şeye karşı kibirli ve öfkeyle bakmadım. Bakmam da. Ailemden ne gördüysem o şekilde.

Neyse... Bunları açıklama gereği duydum. Hak etmediğim bir çıkarımda bulundun çünkü. :)
Yok sadece genel geçer bir tahminde bulundum, yoksa aslında doğrudan seni tanıdığımızdan demedik. Hata ettiysek affola. :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Yok sadece genel geçer bir tahminde bulundum, yoksa aslında doğrudan seni tanıdığımızdan demedik. Hata ettiysek affola. :)
Ne affı. :)
O kadar yazı yazmışsın "öyle değilim." deseydim ayıp olurdu cidden. Ben de uzun uzun yazdım.
Ayrıca bi' Sherlock Holmes'luk sezdim. :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Ne affı. :)
O kadar yazı yazmışsın "öyle değilim." deseydim ayıp olurdu cidden. Ben de uzun uzun yazdım.
Ayrıca bi' Sherlock Holmes'luk sezdim. :D
Valla açıkçası bir Sherlockçuluk bende var mı bilmiyorum ama yaşadığımız hayat sağ olsun karşılaşırken bir kaç hareketten ve laftan kim olduklarını anlıyorum bir şekilde. :D Örneğin aşırı iri yarı, insanları çevresine toplayan bir tip varsa bu adam fena palavracıdır ve ne kadar gerçekçi konuşsa da dediklerine pek inanmamak gerekir. Bu tarz kendimce çıkarımlarım vardır. Çok doğru mudur? Genellikle yarı yolda bırakmadı ama ön yargıdan başka bir şey değil bence, bir şekilde insanlara daha kayıtsız bakmalıyım.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263

Ben belirtilerden var ama teknik konularda usta oldugum soylenemez.Dogal rahat sakin insan bulmak zor.Mesela arkadaslar snap atmis ellerinde biralar piknige gitmisler egleniyorlar.Ben o tarz biri degilim.Veya bir kafeye gideyim iki muhabbet edeyim vs. Pek bana gore degil.Bu sene dikisi bir turlu tutturamadim iyice dagildim.Gecen sene mat sinif birincisiydim bu sene sonuncusuyum siz dusunun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...