15935724865005
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
sinav sonralarinda 2 sik arasinda kaldigim soruyu kontrol ettigimde hep isaretlemedigim dogru cikiyor 

Ben de anlamadım bu işi, dışarıda kısa kolla dolaşsam bile terliyorum eve geliyorum aynı havada hırkayla oturuyorum. Bilen varsa açıklayabilir miHava 25°C'ydi. Ama evler buz gibi.
Normal aslında. Beton yığını...Ben de anlamadım bu işi, dışarıda kısa kolla dolaşsam bile terliyorum eve geliyorum aynı havada hırkayla oturuyorum. Bilen varsa açıklayabilir mi![]()
Sen de okul arkadaşlarınla gidersin hafta sonu. Çeşme, Kuşadası, Fethiye... daha adını saymadığım bir sürü yer var İzmir'e yakın.Normal aslında. Beton yığını...
Kolay soğuyor ama geç ısınıyor evlerin içi.
Isınınca da durulmuyor o ayrı konu.
Memlekette olsam denize girecektim. Babam denize girmiş, nispet yapar gibi fotoğraf atıyor bana.![]()
Çeşme için planlarım var zaten ama biraz farklı. Farklı zamanda, farklı kişiyle.Sen de okul arkadaşlarınla gidersin hafta sonu. Çeşme, Kuşadası, Fethiye... daha adını saymadığım bir sürü yer var İzmir'e yakın.![]()
Hayırlısı diyelim o zaman.Çeşme için planlarım var zaten ama biraz farklı. Farklı zamanda, farklı kişiyle.
Tabi önce o kişinin olması lazım.[emoji14]
TL yükleyince düzelecek miymis?
Ceza almadan muhabbeti bitirmek adına noktayı koyuyorumFaturasız ise önce TL yükleyip paketini aktif etmen gerekiyor tabi ki.
çok yükselmesin düşüşü iyi olmaz moderatör'den üyelerine kadar herkesin mesajını raporlamıştı pcsine sızmadan gördüm inine sızdım....@ConfickerBelasi Senin kardeşin uçmuş forumdan.![]()
gördüm onu da silinmesi garip olmuş...Portalda paylaşılan bir haberdeki bariz hatadan bahsetmiştim. Haberini yaptıkları ürünün adını doğru yazamamışlar.. Haberi yazan kişiyi bu sebepten eleştirmiştim..
Putine benzemiş.![]()
İstedigim kisiye benzetemedim ama olsun [emoji1] [emoji14]
![]()
Spor zamanı [emoji23] Kafalari döndürün [emoji28]
hahaha bir arkadaşta aynısını söylediPutine benzemiş.