Tebrikler nice senelere [emoji4]Foruma kayıt olalı tam 4 yıl olmuş. Zaman çabuk geçiyor cidden.![]()
Teşekkürler.Tebrikler nice senelere [emoji4]
Ben kağıt delen zimbirtiyı alip oyun kolundan kablo baglayarak debriyaj yapanı gördüm. Senin yaptığın çok doğal geldiO kadar işsizim ki ets2 ye klavyeden debriyaj yaptım(Türkiye'de tek!
)
Amcamın kartıyla benim paypal hesabım üzerinden yurtdışı alışverişi yapmıştım bir sorun çıkmamıştı. Çıksa o zaman çıkardı heralde hem yurtdışı hem de farklı kişiye ait kart olduğu için.Paypal hesabına annemin kredi kartını eklesem bi problem yaşamam demi? Bir şey sipariş etmem gerekiyor. Çoğu kişi sanal kartla kullanıyor diye soruyorum.
AynenBen kağıt delen zimbirtiyı alip oyun kolundan kablo baglayarak debriyaj yapanı gördüm. Senin yaptığın çok doğal geldi![]()
Ps4 te var 2 aylık 1 TL diye ama ben daha hiç bulaşmam gerek yokSpotify tekrar kampanya yapsa da 3 aylık 0.99 TL'ye kullansak.![]()
Modu özelden atsanaAynenyaptığım 2 satır yazı zaten o kadar emeğim yok
![]()
Normal hesap ayar ediyor müzik dinlerken. Sırf ondan kurtulmak için kampanya bekliyorum.Ps4 te var 2 aylık 1 TL diye ama ben daha hiç bulaşmam gerek yok![]()
Bilgisayara geçince bununla ilgili konu açmayı düşünüyorum mod olarak olmaz sanırım.Modu özelden atsanaYa da konu vardı oradan sa paylaşabilirsin.
PSN store den alıp dene bence 2 aylık 2 TL yeNormal hesap ayar ediyor müzik dinlerken. Sırf ondan kurtulmak için kampanya bekliyorum.![]()
Forumun başından beri seninle @Elusive forumun en aklı başında userları bnm içinBu alt yapıda eski kullanıcı adlarını göremiyoruz sanırım. Sıkıntılı...
sonuna kadar katılıyorum yüzlerce binlerce mesajı olup yinede biraz çocukça (kötülemek için yazmadım bana öyle geliyor ayrıca sevip konuştuğum kişilerde sadece tarzları öyle geliyor) tavırları olanlar var.Meridian'ın tavırları çok olgun geliyor.Lazz da var tabii, daha vardır da ilk aklıma gelenler.Forumun başından beri seninle @Elusive forumun en aklı başında userları bnm için![]()
Bizim tipimiz bozuk, gaffur diyisiGaffur diyesi, beni beğenmiyor musun![]()
Olur mu oyle seyGaffur diyesi, beni beğenmiyor musun![]()
Teog sınavına sayılı günler kaldı, hayat bekle geliyorum!
Teşekkür ediyorum hocam![]()
Başarılar dilerim![]()