Teknik konuların burada konuşulması yasak bu yüzden silmişlerdir, artık her türlü sorular için konu açılması gerekiyor.Küçük bir soru sordum, hani bir iki kişi belki kullandığı bildiği şeyi söyler diye, silinivermiş..
Teknik konuların burada konuşulması yasak bu yüzden silmişlerdir, artık her türlü sorular için konu açılması gerekiyor.Küçük bir soru sordum, hani bir iki kişi belki kullandığı bildiği şeyi söyler diye, silinivermiş..
Sizin okulda da ne kadar çok ödev veriyorlarEn önemli dersin ödevini yapamadım.
Cidden bu dönem tehlikede.
Sizin okulda da ne kadar çok ödev veriyorlar![]()
Üniversitede bize 1 defa ödev verilmişti daha hiç verilmemişti. O ödevi de bir kişi yapmıştı tüm sınıf ondan alıp fotokopi çekip ödevi teslim etmişti2 haftadır böyle ya. Vizeler yaklaşıyor ya ondan veriyorlar bu kadar ödevi.![]()
5-6 sayfa rapor hazırlamasak biz de yaparıldık da olmuyor işte.Üniversitede bize 1 defa ödev verilmişti daha hiç verilmemişti. O ödevi de bir kişi yapmıştı tüm sınıf ondan alıp fotokopi çekip ödevi teslim etmişti![]()
Yılbaşında 99 kuruşa aldığım spotify'ın bitme günü![]()
Ininal kart ile almıştım ama iyi hatırlattın BF4 alıcağım yarın büyük ihtimalle para yükleyince çekmesinBenim de 5 Nisan'da bitiyor 3 aylık süre.
Bu arada dikkat et süre bitince 9.99 TL çekecek kartından.
Ondan önce iptal ettir.
Your post in the thread Söyle Rahatla was deleted. Nedeni: Bu tür sorular icin ilgili bölümlerde konu acalim veya mevcut konulari kullanalim. Tesekkürler
37 dakika önce
Benim mesajımı hangi yönetici hangi gerekçeyle sildi?
Teşekkürler.Bu konuda teknik konulara girilmiyor artık.
Zaten gerekçede de belirtilmiş.
Okuldan gelir gelmez yatıp uyuyan sonra gece kalkıp ders çalışan inek arkadaşlarım var. Kardeşim de o ineklerden biri.Benim gunluk 10 saat çalışan arkadaşlarım var. Şimdi sınavdan çıktık doğal olarak hepimiz dokulurken onlar çoğu soruyu cozmus oluyor. Ben akşam 30 dk çalışsam nasıl bitiririmde kalkarim diyorum![]()
Your post in the thread Söyle Rahatla was deleted. Nedeni: Bu tür sorular icin ilgili bölümlerde konu acalim veya mevcut konulari kullanalim. Tesekkürler
37 dakika önce
Benim mesajımı hangi yönetici hangi gerekçeyle sildi?
İş kişide bitiyor.Yetti artık! Bilgisayarı telefonu elden alma kafası beni benden alıyor.. Artık yeter! Şu 1 Saat diyen doktorlar, accık susun!..
Afferim. Sonra ilerde bu çocuk neden olmadı...madonna'ın çocuğu olmadığına şükret çikolata,cips coca-cola zero yasak doğum günlerinde pasta yok tv,pc,tel yok...
Abi bu aletleri elden alınca ben filozof olmam değil mi? hani 1 saat kafası da nedir onu da bilmiyorum zaten ben bilgisayarı neredeyse 1 saatte açıyorum...İş kişide bitiyor.
Öyle yaşanmaz abi ben yaşayamam en azından... yaşanmaz, hele kaldı ki böyle teknoloji ile iç içe bir ben gibi..madonna'ın çocuğu olmadığına şükret çikolata,cips coca-cola zero yasak doğum günlerinde pasta yok tv,pc,tel yok...
3 saniyede masaüstünü gören pc aldılarda kabul etmedikmi.Abi bu aletleri elden alınca ben filozof olmam değil mi? hani 1 saat kafası da nedir onu da bilmiyorum zaten ben bilgisayarı neredeyse 1 saatte açıyorum...