Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Hayatımda bu kadar saçma bişe görmedim özet bu..Snapchat kullansam mı bilemedim. Gizlilik politaksına kötü diyolarda.
Hayatımda bu kadar saçma bişe görmedim özet bu..Snapchat kullansam mı bilemedim. Gizlilik politaksına kötü diyolarda.
Hayatımda bu kadar saçma bişe görmedim özet bu..
Aziz Yıldırım yine ağzından kaçırmış.. Ne yapmaya çalışıyorsun başgaaann
Ben bu avatarı seviyorum. Tüm üyelerin avatarını bu hale mi getirsem fantezi yapıpSöylenecek cok söz var da ban yerim gereksiz degmeyen insanlar icin.
Dene istersenBen bu avatarı seviyorum. Tüm üyelerin avatarını bu hale mi getirsem fantezi yapıp![]()
Gitti geldi bende. Şuan sağlam ama.Tapatalk bi çöktü sanki.
eğer twitter'ın iphone'un varsa iyi uygulama kullan benceSnapchat kullansam mı bilemedim. Gizlilik politaksına kötü diyolarda.
Git konus o zaman.Aga o kızı seviyorum bee![]()
4 oldu.Belçikada 3 terör saldırısı olmuş
Polislerine teröristleri korutacaklarına kendilerini korusalar dı böyle olmaz dı.4 oldu.
yüce sezar aşkına, nerde o beyinPolislerine teröristleri korutacaklarına kendilerini korusalar dı böyle olmaz dı.
Mavi ekran vermek için uğraşırken mavi ekran, mavi ekran verdi..Polislerine teröristleri korutacaklarına kendilerini korusalar dı böyle olmaz dı.
cem yılmaz diyordu ya, kepçe mi vinç mi kullanan adam hakkında mı neydi, operatör diyeForkliftcinin adı olmuş Antrepo Operasyon Temsilcisi. Yemeyin lan bizi. Kimi kandırıyosun!!