Bende sorun yok -G2 kullanıcısıSuan Instagram uygulamasi G2 de pert.
Bende sıkıntı var nedense. Google Play de de G2 de sıkıntı olduguna dair yorum gördüm. Sizde olmamasi entresan.Bende sorun yok -G2 kullanıcısı
genede şükret cep telefonundaki internete kalmadın...Dün gece arkadaşlarla ps4 oynarken video cekelim dedik, 1 saat 20 dakikalık video 15 kusur GB demesin mi gelde bunu 1 mbps ile upload et
![]()
Nisan ayında olsaydık cep telefonu ile upload yapardım 10GB hediye verecek... telefondaki upload hızı 4-5 civarı...genede şükret cep telefonundaki internete kalmadın...
Öylesine bir video açayım dedim. Hiç sıkıntı yok.Suan Instagram uygulamasi G2 de pert.
Ps4 vidosu olan?Arkadaş upload yap yap yap bitime 700-800 mb kalsın hata ver kaldığı yerden devam etme .... Hay böyle sansın.....
Aynen ayarlama yaptım 2.5 GB a kadar boyutunu düşürdüm kaliteyi etkilemeden, son düzlüğe girdik video yüklenecek hata verdi. Ortak bulsam akk siz paket alıp rahat edicem de ortak yok bizim buradaPs4 vidosu olan?
İşte bu yüzden ttnet. Upload kota sorunu yok.Aynen ayarlama yaptım 2.5 GB a kadar boyutunu düşürdüm kaliteyi etkilemeden, son düzlüğe girdik video yüklenecek hata verdi. Ortak bulsam akk siz paket alıp rahat edicem de ortak yok bizim burada![]()
Hocam kimlerin maçı ?GoOOOoOOOlll
Türkiye - 1 0 - İsveçHocam kimlerin maçı ?
Gördüm hocam golü de rövaşota da güzel gelmiş.Türkiye - 1 0 - İsveç
Aynen ortak olsa iyi olur ama gel de anlat komşulara.Aynen ayarlama yaptım 2.5 GB a kadar boyutunu düşürdüm kaliteyi etkilemeden, son düzlüğe girdik video yüklenecek hata verdi. Ortak bulsam akk siz paket alıp rahat edicem de ortak yok bizim burada![]()
zaten yapamadım gitti fırsat olmadı hepmi yanı dolu olur bir insanın agaGit konus o zaman.
TTnet olup sürekli 1 mbps upload kullanmaktansa süperonline'yi kullanıp kota dolana kadar 5mbps upload kullanıp kota dolunca 1 mbps upload kullanmayı yeğlerimİşte bu yüzden ttnet. Upload kota sorunu yok.
hemde stabil oluyor ...TTnet olup sürekli 1 mbps upload kullanmaktansa süperonline'yi kullanıp kota dolana kadar 5mbps upload kullanıp kota dolunca 1 mbps upload kullanmayı yeğlerim![]()