Masa saati
Asistan
Ankara
Aynen haklısın hocam. Ülke karışıkKeşke umut bulut'la bu kadar dalga geçmeseydik... Adam'ın babası da öldü gitti acaba oğlumla dalga geçiyorlar falan diye düşünmüş müdür?
Yalnız ben balık sevmem ette sevmemHamsi pilavı istiyorum. Yapar mısın kargo ile yolla kapıda öderim paranı![]()
. Vay Rizeli dostum. Orada yaylalarda dağın başında yaşayacaksın. Mis gibi yemyeşil. Bir orası güzel kaldı Türkiye'de zaten.
Tavuğu bizde yapıyoruz be aaa. Aaaa olmadı şimdi bu ayıp ettin tavuğu nasıl yapıyorsunuz ızgara mı fırın mı ocak mı peki?Yalnız ben balık sevmem ette sevmem
Sadece tavuk .
Hepsi duruma göreTavuğu bizde yapıyoruz be aaa. Aaaa olmadı şimdi bu ayıp ettin tavuğu nasıl yapıyorsunuz ızgara mı fırın mı ocak mı peki?
Hepsi duruma göre
Bu arada evde bitek balık yemeyen benim![]()
Hele hamsiden nefret ederimBende sevmezdim eskiden ama karadeniz hamsisi bir de işin uzmanları karadenizliler yaparsa tadı ayrı olur![]()
İyi akşamlar efendim nasılsınız diyeceğim ama herkes okul karmaşasında 8. Sınıflar teog liseliler ygs derdinde yoğun günler.İyi akşamlar efenim!
Horon halay çekmek tam benlik ama hala şu yaşa geldim öğrenemedim halime gülüyorum düğün falan oluyor gidiyoruz ayda yılda bir. Horon falan tepiliyor ben tepmeye çalışıyorum anca elleri insanların etrafına tutup sağa sola gidiyorumHele hamsiden nefret ederimAma annem filan bayılır .
Katılıyorumİyi akşamlar efendim nasılsınız diyeceğim ama herkes okul karmaşasında 8. Sınıflar teog liseliler ygs derdinde yoğun günler.
Her neyse biz sohbet edip stres atalım biraz söyleyelim rahatlayalım.
Aynen ama stresini de atmak lazımKatılıyorumdersler önemliler..
Halayı bende bilmiyorum ama horon kolayHoron halay çekmek tam benlik ama hala şu yaşa geldim öğrenemedim halime gülüyorum düğün falan oluyor gidiyoruz ayda yılda bir. Horon falan tepiliyor ben tepmeye çalışıyorum anca elleri insanların etrafına tutup sağa sola gidiyorum![]()
O konu kapatılmıştı açıldı mı yoksaBeyler modlar sizi kovmadan yol gösteriyim dedim.Burası sohbet konusu değil, adı üstünde söyle rahatla yani söyleyip rahatlıyoruz.
Sizi muhabbet kafemize alalım şurdan
Kime güvenelim bizBeyler modlar sizi kovmadan yol gösteriyim dedim.Burası sohbet konusu değil, adı üstünde söyle rahatla yani söyleyip rahatlıyoruz.
Sizi muhabbet kafemize alalım şurdan
Kimseye güven yok sakınnKime güvenelim bizkapatıldı genel amaç diye buraya yönlendirildi..
Ne anlamı kaldı buraninKimseye güven yok sakınnözel mesajdan da sohbet etmek için grup kurulabilir aslında
Ne demek hocamTamam gençler patlayın o zamanSanırım burdan devam ediliyor...Benim hatam
![]()
Yapma yaw o kadar önemli diyorsun burası yaniNe anlamı kaldı buranin![]()
Estağfurullah hocam. Evet burada siz de dahil herkes patlasın çatlasın gariiiiTamam gençler patlayın o zamanSanırım burdan devam ediliyor...Benim hatam
![]()