Az önce google drive'da ulaşılabiliyordu ancak şimdi silinmis. Ayrıca buraya hiç bulaştırmak istemiyorum sıkıntılı bir olay sonuçta.Bilemiyorum da ben bulamadım bu soruları. Sen bulabildiysen özelden atsana.
Az önce google drive'da ulaşılabiliyordu ancak şimdi silinmis. Ayrıca buraya hiç bulaştırmak istemiyorum sıkıntılı bir olay sonuçta.Bilemiyorum da ben bulamadım bu soruları. Sen bulabildiysen özelden atsana.
Facebookda çabuk yayıldı telefona indirdim şimdi çözerim ben bunlarıAz önce google drive'da ulaşılabiliyordu ancak şimdi silinmis. Ayrıca buraya hiç bulaştırmak istemiyorum sıkıntılı bir olay sonuçta.
Hoşgeldiniz Kardeş ülke kardeş dostlar güzel arkadaşlarsalam Dostlar men Azerbaycandan qatiliram
Sorma ya terör olayları için dedin sanırım ah ah Türkiye'nin hali içler acısı offffff.Bitmedi, bitmeyecek...
AminnnnnnBirkez daha bombalı saldırı ankarada lanet olsun..
Kendimizi bildik bileli savaşıyoruz...Sorma ya terör olayları için dedin sanırım ah ah Türkiye'nin hali içler acısı offffff.
Dünya böyle dostumKendimizi bildik bileli savaşıyoruz...
Şuan acayip sinirliyim terörü destekleyen de terörü de lanetliyorum. 1 gram yaşama hakları yok onların benim gözümde.Kendimizi bildik bileli savaşıyoruz...
Dünya böyle diye bir şey mi var böyle olmamasını sağlamak gerekir. Ben asla ülkemiz böyle diye kabullenemem olayları. Ne gerekiyorsa yapılsın gerekirse savaşalım ölelim ama çaresi olsun bunun. Yeter artık Türkiye televizyon kanallarında ya kadın cinayeti ya şiddet ya terör olayları ya asker şehitleri ya kundaklanan araçlar ya da silahlı saldırı. Gerçekten canımıza tak etti yarın öbür gün ne olacağımız belli değil savaş yaklaşıyor.Dünya böyle dostum
gerek yok o kadar her türlü girio merak etme senÖnümde paragraf kitabı var şu an. Bir yerden başlamak lazım
![]()
Ülkemiz sizce ne zaman refah'a düzeyine erişir ?
Kimi tutuyorsun sen ünlülerden?Bir kaç saat oldu patlama olalı. Bazıları canlarını yitirdi, bazıları da yakınlarını.
Üzüldük, haberleri takip ettik, sosyal medyadan mesajlar yayınladık. Görevimizi yaptık ve tekrardan devam edebiliriz yarıda bıraktığımız işlerimize. Hazır sosyal medyaya erişim yavaşlatılmışken geçtik televizyon, oyun karşısına. Ha bu arada survivor vardı di mi ? Hemen bakmalıyım kim kazanacak kim elenecek !
O zaman baya bekliyeceğiz.ülkedekilerin önce böyle bir derdi olduğu zaman...
salam Dostlar men Azerbaycandan qatiliram
Hocam merhaba şu foruma mesaj silme özelliği geri gelsin lütfen. Böyle bir çalışmanız var mı?Hos geldin.
Sorma ülkemizde en çok olan 5 şeyi söyleyeyim mi sanayine mi yayın yasağı...
bu kafayla elbet daha çok beklenilir zaten. armut pişsin ağzıma düşsün, bir anda refah içinde yaşayayım. kısa bir soru, kendin, yakın çevren, toplum milllet ya da ne dersen adına, bunların refahı için ne yapıyorsun?O zaman baya bekliyeceğiz.
bunu cidden soruyor musunKimi tutuyorsun sen ünlülerden?