Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bilemiyorum da ben bulamadım bu soruları. Sen bulabildiysen özelden atsana.
Az önce google drive'da ulaşılabiliyordu ancak şimdi silinmis. Ayrıca buraya hiç bulaştırmak istemiyorum sıkıntılı bir olay sonuçta.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Az önce google drive'da ulaşılabiliyordu ancak şimdi silinmis. Ayrıca buraya hiç bulaştırmak istemiyorum sıkıntılı bir olay sonuçta.
Facebookda çabuk yayıldı telefona indirdim şimdi çözerim ben bunları

Reaksiyon puanı
26
Ankara'da patlama meydana geldi ve 4-5 araç yanmış Atatürk Bulvarı civarlarında. Diyarbakır da ise araçlar kundaklanmış. Ankara da olay yerinde en az 10 kişi varmış. Ankara daki arkadaşlar ve Diyarbakır dan iyi misiniz? Sizler ve yakınlarınız? Yaralananlar var mı? Acil şifalar diliyorum yaralananlara olay yerinde ölenlerin yakınlarına Allah'dan rahmet diliyorum. Ne hallere geldi güzelim ülke.

Reaksiyon puanı
26
Dünya böyle dostum
Dünya böyle diye bir şey mi var böyle olmamasını sağlamak gerekir. Ben asla ülkemiz böyle diye kabullenemem olayları. Ne gerekiyorsa yapılsın gerekirse savaşalım ölelim ama çaresi olsun bunun. Yeter artık Türkiye televizyon kanallarında ya kadın cinayeti ya şiddet ya terör olayları ya asker şehitleri ya kundaklanan araçlar ya da silahlı saldırı. Gerçekten canımıza tak etti yarın öbür gün ne olacağımız belli değil savaş yaklaşıyor.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Ankara da yasayan var mi? Cok uzaktan duyuldu diyor insanlar Twitter da

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Ülkemiz sizce ne zaman refah'a düzeyine erişir ?

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Bir kaç saat oldu patlama olalı. Bazıları canlarını yitirdi, bazıları da yakınlarını.
Üzüldük, haberleri takip ettik, sosyal medyadan mesajlar yayınladık. Görevimizi yaptık ve tekrardan devam edebiliriz yarıda bıraktığımız işlerimize. Hazır sosyal medyaya erişim yavaşlatılmışken geçtik televizyon, oyun karşısına. Ha bu arada survivor vardı di mi ? Hemen bakmalıyım kim kazanacak kim elenecek !

Reaksiyon puanı
26
Bir kaç saat oldu patlama olalı. Bazıları canlarını yitirdi, bazıları da yakınlarını.
Üzüldük, haberleri takip ettik, sosyal medyadan mesajlar yayınladık. Görevimizi yaptık ve tekrardan devam edebiliriz yarıda bıraktığımız işlerimize. Hazır sosyal medyaya erişim yavaşlatılmışken geçtik televizyon, oyun karşısına. Ha bu arada survivor vardı di mi ? Hemen bakmalıyım kim kazanacak kim elenecek !
Kimi tutuyorsun sen ünlülerden?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
O zaman baya bekliyeceğiz.
bu kafayla elbet daha çok beklenilir zaten. armut pişsin ağzıma düşsün, bir anda refah içinde yaşayayım. kısa bir soru, kendin, yakın çevren, toplum milllet ya da ne dersen adına, bunların refahı için ne yapıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...