Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
26
o kadar bütçe yok vatandaşıda boşuna gezdirdim bugün...
Sağlık olsun hocam benim telefona banka epey zam koydu ben 1699 TL ye aldım 9 taksit ile 1890 TL civarı oldu her şeye zam zam elektriğe suya telefona doğalgaza geçinmek epey zor İstanbul da akrabam 2-700 TL kiraya oturuyor İstanbul uçmuş ne desem bilemedim şimdi

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
İstiklal marşı'nın kabulünün 95.yıl dönümü kutlu olsun.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
yarın lgs ye girecek arkadaşlara akşamdan kolay gelsin diyelim. erken yatın, erken kalkın, güzel bir kahvaltı, sakin bir halde girmeye dikkat edin. nasıl olsa bizim gibi başınızda gezecek kişiler sizi strese sokabiliyor :) mümkün mertebe sakin kalın. işin şakası bir yana, herkese çalıştığı kadarı verilir. sünnetullah böyle işliyor. o yüzden, kötü sonuçlar gelse de isyan etmeyin... hak ettiğiniz sonuçta karşınıza çıkmış olacak.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
3. kez windows 10 kurma çabasına giriyorum. 4670 için driver çıkmış ve kuranlarda memnunmuş. Bakalım ben memnun olabilecekmiyim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
3. kez windows 10 kurma çabasına giriyorum. 4670 için driver çıkmış ve kuranlarda memnunmuş. Bakalım ben memnun olabilecekmiyim.
Ben şimdi kurma derim. Win10'da bir çok ufak tefek hata mevcut. Windows 10 kullanıcısı olarak Windows 10 kurmak için biraz daha bekle derim. Bu hatalar belli bir yerden sonra insanı çıldırtıyor.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben şimdi kurma derim. Win10'da bir çok ufak tefek hata mevcut. Windows 10 kullanıcısı olarak Windows 10 kurmak için biraz daha bekle derim. Bu hatalar belli bir yerden sonra insanı çıldırtıyor.
Kullanılmış bir windows 7 kadar cildirtamaz. Bir kere indirdim denemekten zarar gelmez.

Reaksiyon puanı
26
Sony Xperia sı olanlar havuzun altında denedi mi hiç ben muslukta yıkadım ama havuzda su geçirir diye korkuyorum basınç yüzünden

Sylnty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Uzun süre sonra elime bilgisayar değiyor. Biraz afalladım şu an.

Reaksiyon puanı
26
suya dayanıklı su geçirmez değil...suya sokman için değil ıslanmasına karşı önlem... gibi düşün...
Ben bu cihazı duş alırken duşakabinin içindeki rafa koyuyorum duş veya banyo sırasında film açıyorum veya sevdiğim müzikleri açıyorum hiç bir şey olmuyor sadece ilk 3 saat hoparlör sesi kısılıyor o kadar. Ben yıkanırken üstüne sürekli su geliyor bir şey olmuyor o yüzden sordum. Havuzun altında saatlerce çekim yapmayacağım elbette en fazla 10 dk yapıp bırakırım. Su geçirmez kılıf alayım diyorum ama o da kamerasının önüne geleceği için kamera kalitesini düşürür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...