Alışmıştık ya...Forum ortalandı
etkiler... kaç gb kotan var belirtmemiş olabilirler....Upload akk etkiliyor mu
Tabikide etkiliyor.Upload akk etkiliyor mu
BenSöyleyin hanginiz bir müzik parçası kadar değerli ? (;
Hadi ya.)
Mobilden mi giriyorsun internete. Adsl ya da fiberde upload akk kotasından etkilenmiyor.Tabikide etkiliyor.
Fiber kullanıyorum. Sözleşmeye yaparsan orada da etkilediğini görebilirsiniz.Mobilden mi giriyorsun internete. Adsl ya da fiberde upload akk kotasından etkilenmiyor.
Geçmiş olsun.Siz siz olun uyuşmuş hissetmediğiniz ayağınızla yere basmadan önce ayağınızı hissedin.
Bağdaş kurup otururken ayağım eycene uyuştu yani ayağıma dokunuyorum his falan yok. Eşek kafam ayağa kalkmamla birlikte ayağımın üstüne eğik şekilde basmam bir oldu. Alçıya aldılar şimdi.
SaolasınGeçmiş olsun.
muzik dinle, kitap oku, film izle (garanti), dizi izle(garanti) two and a half men, himym ben seviyorum tavsiye ederim.Hangover, fight club, matrix vs. izlemediysen kesin izle.Yada Leo nun oynadigi "dirilis" filmi de guzelcan sıkıntısının çaresi var mı dır :\
saydıklarının neredeyse çoğunu yapıyorum aslında sadece şu sıralar yeni bir dizi izlemiyorum onu dışarıda bırakabilirim.muzik dinle, kitap oku, film izle (garanti), dizi izle(garanti) two and a half men, himym ben seviyorum tavsiye ederim.Hangover, fight club, matrix vs. izlemediysen kesin izle.Yada Leo nun oynadigi "dirilis" filmi de guzel