SkynetGenisys
Asistan
UnuttumJetpack yok mu?![]()

UnuttumJetpack yok mu?![]()
Ben de aynıYaş neredeyse oldu 19. Hâlâ bir çekingenlik, bi özgüven eksikliği...
Adam çaktırmadan reklam yaptığı için BAN![]()
Baba akıyor be hala 24mb
Süperonline de 25 mbps fiber akk yok 99₺![]()
Dogru dusgun internet kullanmak isteyen 229tlyi gozden cikarticak yazik!!
TT versiyonu ise unut o işi.Şu MTU ayarı falan varmış bir deneyeyim bakalım![]()
nedenTT versiyonu ise unut o işi.
son 312xp.![]()
beni'de çok attılar hatta bir keresi'nde kendime evet oyu vermişimBu gece maça gireriz diyecektim kodumun rusları maçtan attı diye 7 gün ban yedim. Sebebinede maçtan çok atıldın diyor. Oyunu aldığımdan beri 3 defa atılmışımdır. Neyin çoğu bu anlamadım. Haftaya bu gece İnşallah oynayalım![]()
Kendine evet oyu veremiyorsun kibeni'de çok attılar hatta bir keresi'nde kendime evet oyu vermişimama ben ban yemedim tabi.
abi verdim ya hatırlıyorum, bir kere de hayır oyu verdim.Kendine evet oyu veremiyorsun ki![]()
Euehue failKendine evet oyu veremiyorsun ki![]()
Otomatik olarak f2 geçiyor sana karşı oylama başlayınca. 4'e 1 olunca da atılıyorsun rekabetçide.abi verdim ya hatırlıyorum, bir kere de hayır oyu verdim.
Darkness 1i psde oynadıysan Darkness 2Arkadaslar, şöyle 11 gb tarzı güzel oyun varmı ? Hikayesi falan güzel ? Hazır internet bu şekilde iken halledelim.
Aslında noktala işaretlerinden sonra boşluk bırakılır. Öyle yani.Ya... Güzel dostlarım... Arkadaşlarım... Romalılar... Lütfen kelime ile noktalama işareti arasında boşluk bırakmayın. Gözlerim kanıyor yeter artık bu gördüğüm. TDK sözlüğü ile dolaşmayın tamam da bunu yapamayın. Forum açsam sırf bu yüzden adam banlarım.
Bırakılmaz hocam, bırakanı da döverler zaten. O kadar yıllık yazarım yani.Aslında noktala işaretlerinden sonra boşluk bırakılır. Öyle yani.![]()
Romalı diyor,kesin benden bahsediyorYa... Güzel dostlarım... Arkadaşlarım... Romalılar... Lütfen kelime ile noktalama işareti arasında boşluk bırakmayın. Gözlerim kanıyor yeter artık bu gördüğüm. TDK sözlüğü ile dolaşmayın tamam da bunu yapamayın. Forum açsam sırf bu yüzden adam banlarım.