Ben üniversitede hiç yazmazdım yazsam bile o kağıdı çıkışta çöp kutusuna atıyordum çünkü yazdığım yazıyı ben bile okuyamıyorumdum![]()
Bu muhabbet geçen sınıfta oldu.

Aynısı, birebir.
Ben üniversitede hiç yazmazdım yazsam bile o kağıdı çıkışta çöp kutusuna atıyordum çünkü yazdığım yazıyı ben bile okuyamıyorumdum![]()
Blok ders 2 saat rekorBizim blok dersler de 1.5 saat. Ona bile dayanamıyor insan. Kolay gelsin sana. Tabi sabır da lazım.![]()
(Aynı ben)Sınıftaki kızlar olmasa ben üniversiteyi bitiremezdim bunu burada itiraf ediyorum![]()
Ben kendi facebook geçmişime baktıkça (mesajlaşmalar, paylaşılan şeyler) tüm dünyaya bir kez daha özür dileyesim geliyorEski Facebook mesajlarına baktım. Şimdi bana bakmayacak bir kız bana "slm" yazmış muhabbetimiz olmadığı halde. Ben ne yapmışım? Tabi cevap vermemişim. Şimdi olsa...[emoji14]
Bizde yasaktı, 6 ay uzaklaştırması vardı.Ses kaydı yapıp bile anlamayan var[emoji1]
gizlice yapıcak ilkokul bebesi elinde sallamıcak...Bizde yasaktı, 6 ay uzaklaştırması vardı.
hhaha yok bi kazanç için değil zevk için şu ygs lys atlatam tam olarak araştırcam öğrenebileceğim kaynaklar var mıŞöyle anlatayım ya da... O ekran kartını harcadığın elektrik parasına git League of Legends öğren, internet kafe turnuvalarına katıl birinci çık daha karlısın.
sıkı can iyidir çabuk çıkmaz ...Canım o kadar çok sıkılıyor ki ...
sıkı can iyidir çabuk çıkmaz ...
gizlice yapıcak ilkokul bebesi elinde sallamıcak...
ses kayıtlı mp3 player ile olmaz...
![]()
özellikle bununla olmaz.
Mide yanması sorunu için o bölüme randevu alacaktım ama vermedi bende iç hastalıkları (Dahiliye) bölümüne aldımBir haftadır bu uyarıyı alıyorum randevu almam lazım artık
![]()
mobilde site güvensiz uyarısı veriyor, girilmiyor
denek ch@t527 kendi mikrofonu ile temiz kulaklık (çakma earpod ile) tabletin sesi bile alınmıyor ama philips she3595bk de sorun yok .Benim okuduğum sıralar kullanılan telefonların mikrofonları şimdikiler gibi en ince sesleri bile almıyorlardı o yüzden hocanın masasına bırakırdık bazı hocaların derslerinde onlar nadiren izin veriyordu, diğerlerinde sakladığımız zaman sesi çekmiyordu ancak uğultu kayıt ediyordu.
Bu bölüme alamazsın zaten. Sadece yeşil listede yani takipli hastalar alabiliyor. Mid elçin sizin ilk önce dahiliye ye gitmeniz gerekiyor eğer sorun büyükse sizi gastroenterolojiye sevk ediyor ve ondan sonra gastroenterolojiden randevu alabiliyorsunuz. Ben kontrole gideceğim tekrar parça alındı mideden sonuç götüreceğim randevu bulamıyorum.Mide yanması sorunu için o bölüme randevu alacaktım ama vermedi bende iç hastalıkları (Dahiliye) bölümüne aldım
forum.shiftdelete.netDenedim uyarı vermedi ama sende nerede uyarı veriyor. Konuda veya forum ana sayfada mı
yıl olmuş 2016 hala 7? 10 kursana...![]()
Yeter diyordu bilgisayar, yapma diyordu..
(1080p, 2 video renderini aynı anda alıyorum)
Bende de opera aynı hatayı vermekte ve tapatalk tan giriş yapamıyorum (shiftdelete.net forumları uygulaması ile)Denedim uyarı vermedi ama sende nerede uyarı veriyor. Konuda veya forum ana sayfada mı
Win10 sar arkadaşayıl olmuş 2016 hala 7? 10 kursana...
4 Kere kur alsana 128 bit32bit. işletim sistemini iki (2) kere kurarsak işletim sistemi 64bit. olur mu?
tamam vurmayın![]()